Veronique’s Week #57: Kaasdate

Het is alweer maart. Wat gaat de tijd snel! In deze Veronique’s Week vertel ik je meer over een kaasdate. Kijk je mee?

Maandag 2 maart 2020

Het weekend was heel rustig en dat had ik echt nodig. Maandag ging ik verder met mijn onderzoeksopzet en theoretische onderbouwing van mijn scriptie. Daarnaast had ik een heel positief gesprek en ’s avonds ging ik eten bij mama. Uiteindelijk kookte ik voor mama. Ik maakte o.a. gekarameliseerde worteltjes. Iets wat ik nog nooit gedaan had, maar het ging goed en was erg lekker. Ik las ook Verleid me van Stefanie van Mol. Heerlijk verhaal. Binnenkort mijn recensie.

Dinsdag 3 maart 2020

’s Middags werkte ik aan mijn scriptie. Ik begon ook in Een vorm van verraad van Lieneke Dijkzeul. Spannende thriller, maar het is onderdeel van een serie en dat merkte ik. Sommige namen en gebeurtenissen kon ik niet goed plaatsen. Het plot was wel goed! Binnenkort lees je mijn recensie.

Lienek Dijkzeul
Een vorm van verraad

Woensdag 4 maart 2020

Ik werkte aan mijn scriptie en ’s avonds ging ik koken voor mama uit mijn nieuwe kookboek van J.-F. Mallet. Ik maakte penne met geitenkaas uit de oven. In mijn vorige Veronique’s Week liet ik het kookboek al even zien!

Donderdag 5 maart 2020

Ik leverde mijn onderzoeksopzet en theoretische onderbouwing in voor feedback. ’s Avonds had ik een kaasdate met mijn beste vriendinnetje. Samen maakten we allerlei hapjes en keken we Expeditie Robinson. Heerlijk! ’s Middags begon ik ook in De boekhandel van Teheran van Marjan Kamali. Hij is zo mooi!

Deze week kwam online:

Hoe was jouw week?

Liefs,

Veronique

*In dit artikel kunnen recensie-exemplaar voorbij komen. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

De boeken uit dit artikel vind je hieronder of bij de lokale boekenwinkels!

Boeken algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge