Veronique’s Week #58: Uitwaaien en Boekenweek

Een nieuwe Veronique’s Week staat voor je klaar! Het is de Boekenweek en ik kocht twee nieuwe pareltjes. Verder genoot ik van de wind en kwam ik een stap verder met mijn scriptie. Kijk je mee?

Maandag 9 maart 2020

Ik werkte op maandag aan mijn scriptie en ik verzette heel wat werk. Het was intensief, maar het ging goed. ’s Avonds at ik bij mama en knuffelde ik met Tom. Ik begon in Eerlijk duurt het langst van Karen M. McManus. Spannend verhaal!

Nieuw boek!
Nieuw boek!

Dinsdag 10 maart 2020

Ik werkte aan de laatste puntjes van mijn onderzoeksopzet en theoretische onderbouwing. ’s Avonds kookte ik en daarna ging ik lekker 45 minuten wandelen. Even uitwaaien. Mijn hoofd was goed leeg daarna.

Ik kocht, voor de Boekenweek, een aantal boeken bij Bookspot. Handige webshop! Ik kocht De stroopwafelshop van Astrid Harrewijn. Inmiddels heb ik deze al uit. Heerlijk verhaal! Ik kocht ook Noordkaap van Nathalie Pagie. Tijdens het Koukleum-event ontmoette ik Nathalie en toen was ik al benieuwd naar haar boek 🙂 Snel in beginnen!

Woensdag 11 maart 2020

Woensdag was eigenlijk een scriptie-dagje, maar ik kreeg op dinsdag telefoon met de vraag of ik woensdag tijd had om een les over te nemen. Het ging goed! Ik was ’s avonds gevloerd. Ik ging eten bij mama, daarna wandelen met Tom en toen ik eindelijk thuis was, ging ik in bad. Ik begon ook in ‘De stroopwafelshop’. Ik leverde trouwens ook nog mijn opzet en theorie in voor mijn scriptie.

Donderdag 12 maart 2020

Donderdag was een echte bijkom-dag. Ik moest toch wachten op de uitslag van mijn inlevermoment. Ik poetste alle ramen aan de binnen- en buitenkant, ging wandelen met Tom en genoot van de zon!

Deze week kwam online:

Hoe was jouw week?

Liefs,

Veronique

*In dit artikel kunnen recensie-exemplaar voorbij komen. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

De boeken uit dit artikel vind je hieronder of bij de lokale boekenwinkels!

Boeken algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge