Video: Unboxing Ondergronds – David Baldacci

Video

Als je mij al langer volgt, dan weet je dat mijn favoriete boek De geheugenman van David Baldacci is. Dit is het eerste deel in de serie rondom Amos Decker. 12 mei kwam deel 6, Ondergronds, in deze serie uit! Vandaag kreeg ik Ondergronds binnen en ik deel mijn enthousiasme met je in een video. Kijk je mee?

Video

Je kunt de video ook terugkijken op mijn Instagram of bekijk de video hier.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Veronique Janssen (@veroniquesboekenhoekje) op

Meer weten over deze serie?

Ik schreef al recensies over de andere boeken:

Ik hoop dat je het leuk vond!

Liefs,

Veronique

*Dit boek heb ik zelf gekocht. Het is geen recensie-exemplaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge