Wat is mijn favoriete genre?

“Wat is je favoriete genre?” Ik krijg soms de vraag welk genre ik het liefste lees of welk genre mijn favoriet is. Ja, ik lees graag thrillers en romans. Maar of ik dit het liefste lees? En of dit mijn favoriete genres zijn, weet ik niet. Vandaag geef ik antwoord op de vraag: wat is mijn favoriete genre?

Ik heb eigenlijk geen favoriet genre. Dat klinkt heel saai. Thrillers en romans lees ik het meeste. En ik vind het heerlijk om deze genres te lezen. Een goede spannende thriller met een goed plot: heerlijk. En een romantisch romannetje vind ik ook heerlijk op zijn tijd. Maar of ik dit het liefste lees? Ik dacht erover na en ik kwam tot een andere conclusie.

Ik kwam erachter dat het bij mij helemaal niet gaat om het genre, maar om het verhaal van een boek. Alle boeken die ik tot nu toe gelezen heb, koos ik, omdat ik benieuwd was naar het verhaal. Is het verhaal goed, dan heb je me binnen. Dan ben ik nieuwsgierig en wil ik het lezen. En dan maakt me het genre helemaal niets uit.

Heb jij een favoriet genre? Of vind je het verhaal ook belangrijker?

Veel liefs,

Veronique

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge