(Gesloten) Winactie: Ik kan je bijna aanraken – Colleen Oakley

Ik kan je bijna aanraken_winactieVan Uitgeverij HarperCollins Holland kreeg ik het boek Ik kan je bijna aanraken van Colleen Oakley opgestuurd. Het is een heel bijzonder liefdesverhaal over pure liefde zonder elkaar aan te kunnen raken. Van Uitgeverij HarperCollins Holland mag ik 1 exemplaar weggeven van dit bijzondere boek. Tof! Doe je mee met de winactie?

Hoe doe je mee?

Om mee te doen aan deze winactie, laat je een reactie achter met een geldig e-mailadres onder dit artikel.

De winnaar is geloot en heeft gereageerd!

Veel plezier!

Liefs,

Veronique

*Bedankt HarperCollins Holland voor de samenwerking!

*De recensie van “Ik kan je bijna aanraken” is hier te lezen.

35 Replies to “(Gesloten) Winactie: Ik kan je bijna aanraken – Colleen Oakley”

  1. Ik heb zoiets 17 jaar geleden zelf meegemaakt….we zaten aan een tafel, hij aan de ene kant, ik aan de andere, verder visite aan de tafel. Onze handen lagen 20 centimeter van elkaar af en het was alsof stroom van onze vingers afkwam, naar elkaar toe, zonder een aanraking, zonder elkaar aan te kijken….dat was echt….ik kan je bijna aanraken, wat kan liefde heftig zijn….
    Heel anders dan in het boek, maar toch….

  2. Ohhh, dit lijkt me een mooi boek!!! Even jouw recensie gelezen, en nog wat andere recensies, en ik heb echt ontzettend veel zin om het te lezen! Het staat op mijn te-lezen-lijstje, een exemplaar winnen zou helemaal super zijn! (en een leuk verjaardagscadeautje :-))

  3. Ik doe graag mee,kan ik hem mee nemen naar het ziekenhuis, de 8ste 😉 En hoop dan op de 15 aug terug te zijn,want dat is dan weer mijn geboorte dag.En dan gaan we weer genieten van het mooie weer als het er dan nog is,met het romantische boek als die dan al niet uit is 😯

  4. Ik ben heel benieuwd naar de redenen voor en de beschrijving van liefde in dit boek. Die redenen verwijzen, vermoed ik – na de recensie te hebben gelezen – naar echte liefde zonder voorwaarden. Het lijkt me een heel bijzonder boek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge