Winactie: Maak 1x kans op Het Mistletoe Motief van Chloe Liese

Cover van Kobo

De recensie van ‘Het Mistletoe Motief‘ van Chloe Liese kon je al lezen. Nieuwsgierig geworden? Je maakt nu kans op één e-book van dit leuke verhaal! Doe je mee?

Het verhaal van Het Mistletoe Motief

Een heerlijk enemies-to-lovers kerstverhaal, voor de liefhebbers van You’ve Got Mail en The Hating Game.

Hij haat de feestdagen. Zij kan er geen genoeg van krijgen. Los van het feit dat ze allebei bijzonder kerstige namen hebben, hebben Jonathan Frost en Gabriella Di Natale maar één ding echt gemeen: ze hebben een hekel aan elkaar. Of nouja, dat én het feit dat ze beide in een van de meest geliefde, onafhankelijke boekwinkels van de stad werken. Maar wanneer blijkt dat de boekwinkel financieel op instorten staat, worden ze opeens geconfronteerd met een nieuwe ongelukkige overeenkomst: dreigende werkloosheid.

Met een oplopende druk om uitgaven te minimaliseren, nieuwe klanten te winnen en recordverkopen te realiseren, komen Jonathan en Gabby tot de conclusie dat, bij het uitblijven van een financieel kerstwonder, een van hen binnenkort van de loonlijst wordt geschrapt. Geen van beiden is van plan zich vrijwillig op te offeren en dus sluiten ze een overeenkomst: wie in december meer verkoopt, mag in het nieuwe jaar aanblijven; de verliezer neemt ontslag.

Lees mijn recensie hier!

Hoe doe je mee?

Je kunt meedoen door hieronder een reactie met een geldig e-mailadres achter te laten.

De winactie sluit op 22 december 2022 om 23.59 uur.

Op  23 december 2022 trek ik een lootje en neem ik via de mail contact op met de winnaar.

De winnaar dient voor 24 december 2022 23.59 uur te reageren. Reageert de winnaar later dan 24 december 2022? Dan gaat de prijs naar iemand anders!

Je persoonsgegevens worden alleen gebruikt als jij de winnaar bent van deze winactie en de persoonsgegevens van de winnaar worden na deze winactie verwijderd. Ik zal contact opnemen met de winnaar. De winnaar krijgt een unieke code om het boek te bestellen bij Kobo. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.

Even een disclaimer over het gebruik van de e-books. Deze e-books zijn alleen voor persoonlijk gebruik. Het doorgeven is illegaal en strafbaar. Je maakt alleen kans op een e-book.

Niet gewonnen? Je kunt dit boek ook kopen via Bol.comBookspot of Bruna.

Ik wens je veel plezier bij de winactie!

Liefs,

Veronique

Bedankt Kobo voor de samenwerking!

Dit artikel is een samenwerking. Meer informatie lees je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

9 Replies to “Winactie: Maak 1x kans op Het Mistletoe Motief van Chloe Liese”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge