Winactie: Maak 1x kans op Ingepakt door jou van Talia Hibbert (Gesloten)

Cover van Kobo

De recensie van ‘Ingepakt door jou’ van Talia Hibbert kon je al lezen. Nieuwsgierig geworden? Je maakt nu kans op één e-book van dit leuke verhaal! Doe je mee?

Het verhaal van Ingepakt door jou

Er is niets bijzonder aan William Reid. Behalve dan misschien zijn acteercarrière, die miljoenen waard is, en zijn bijna perfecte gezicht. Verkozen worden tot meest sexy man ter wereld was leuk, maar deze Kerst heeft hij serieuze plannen. Zoals eindelijk zijn levenslange crush (en de tweelingzus van zijn beste vriend) voor zich winnen: de superslimme en best-wel-intimiderende Abbie Farrell. Wanneer de twee, omringd door 27 huisdieren, ingesneeuwd raken, lijkt de perfecte kans op een kerstwonder zich voor te doen. Will beseft zich terdege dat hij alles van stal zal moeten halen om de slimme, koele Abbie te overtuigen hem een kans te geven. Maar zijn verliefdheid nog langer verbergen is geen optie meer…

Lees mijn recensie hier!

Hoe doe je mee?

Je kunt meedoen door hieronder een reactie met een geldig e-mailadres achter te laten.

De winactie sluit op 14 december 2022 om 23.59 uur.

Op  15 december 2022 trek ik een lootje en neem ik via de mail contact op met de winnaar.

De winnaar dient voor 16 december 2022 23.59 uur te reageren. Reageert de winnaar later dan 16 december 2022? Dan gaat de prijs naar iemand anders!

Je persoonsgegevens worden alleen gebruikt als jij de winnaar bent van deze winactie en de persoonsgegevens van de winnaar worden na deze winactie verwijderd. Ik zal contact opnemen met de winnaar. De winnaar krijgt een unieke code om het boek te bestellen bij Kobo. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.

Even een disclaimer over het gebruik van de e-books. Deze e-books zijn alleen voor persoonlijk gebruik. Het doorgeven is illegaal en strafbaar. Je maakt alleen kans op een e-book.

Niet gewonnen? Je kunt dit boek ook kopen via Bol.comBookspot of Bruna.

Ik wens je veel plezier bij de winactie!

Blogmas 2022

Dit artikel is onderdeel van Blogmas 2022! Samen tellen we op Veronique’s Boekenhoekje af tot en met 31 december. Elke dag verschijnt er minimaal 1 artikel. Verwacht veel recensies, boekentips, winacties en nog veel meer leuks. Ik heb er zin in! Hopelijk jij ook!

Als eerste de nieuwe blogposts van Blogmas lezen? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt Kobo voor de samenwerking!

Dit artikel is een samenwerking. Meer informatie lees je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

4 Replies to “Winactie: Maak 1x kans op Ingepakt door jou van Talia Hibbert (Gesloten)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge