Winactie: Maak 1x kans op Kerstgeluk van Saskia M.N. Oudshoorn

Cover van Kobo

1 december begon ik Blogmas 2022 met de recensie van ‘Kerstgeluk‘ van Saskia M.N. Oudshoorn. Dit is alweer het laatste artikel van Blogmas 2022! Wat is de tijd omgevlogen. Ik vond het heel erg leuk om te doen en heb enorm genoten. Om december goed af te sluiten heb ik nog één winactie voor je! Je maakt nu kans op één e-book van ‘Kerstgeluk’! Doe je mee?

Het verhaal van Kerstgeluk

De laatste drukke maanden van het jaar zijn aangebroken in Merwedam. Het restaurant van Laurens en Sjoerd loopt prima en alles wordt in gereedheid gebracht om het jaar af te sluiten met een aantal kerstdiners. Dan komt Jacob Nienhuis met een idee: waarom organiseren ze geen kerstmarkt in de straat, net als vroeger? De vrienden gaan enthousiast aan de slag en regelen ook nog ‘even’ een diner voor iedereen erbij. Als klap op de vuurpijl komt François, de vriend van Kate’s zus, met zijn plan: hij wil Chloe tijdens die kerstmarkt met een groots gebaar ten huwelijk vragen. Wanneer hij de kostbare verlovingsring, een familie-erfstuk, komt laten zien terwijl er in de keuken hard gewerkt wordt, dreigt het allemaal in de soep te lopen. De ring raakt kwijt, er zijn twijfels of Chloe zijn aanzoek wel zal accepteren én dan zit er binnen ook nog een bekende restaurantcriticus op zijn eten te wachten…

‘Kerstgeluk’ is een spin-off van ‘Recept voor geluk’ (2019), ‘Breekbaar geluk’ (2021), ‘Grenzeloos geluk’ (2021) en ‘Eindeloos geluk’ (2022).

Lees de recensie hier!

Hoe doe je mee?

Je kunt meedoen door hieronder een reactie met een geldig e-mailadres achter te laten.

De winactie sluit op 1 januari 2023 om 23.59 uur.

Op  2 januari 2023 trek ik een lootje en neem ik via de mail contact op met de winnaar.

De winnaar dient voor 3 januari 2023 23.59 uur te reageren. Reageert de winnaar later dan 3 janauri 2023? Dan gaat de prijs naar iemand anders!

Je persoonsgegevens worden alleen gebruikt als jij de winnaar bent van deze winactie en de persoonsgegevens van de winnaar worden na deze winactie verwijderd. Ik zal contact opnemen met de winnaar. De winnaar krijgt een unieke code om het boek te bestellen bij Kobo. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.

Even een disclaimer over het gebruik van de e-books. Deze e-books zijn alleen voor persoonlijk gebruik. Het doorgeven is illegaal en strafbaar. Je maakt alleen kans op een e-book.

Niet gewonnen? Je kunt dit boek ook kopen via Bol.comBookspot of Bruna.

Ik wens je veel plezier bij de winactie!

Liefs,

Veronique

Bedankt Kobo voor de samenwerking!

Dit artikel is een samenwerking. Meer informatie lees je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

6 Replies to “Winactie: Maak 1x kans op Kerstgeluk van Saskia M.N. Oudshoorn”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge