Winactie: Maak 2x kans op Boogschutter aan boord van Vanessa Gerrits

Cover van Loft Books

Benieuwd naar ‘Boogschutter aan boord’ van Vanessa Gerrits? Je maakt nu kans op één van de twee e-books! Lees snel hoe je meedoet.

Het verhaal van Boogschutter aan boord

In het zevende deel van de Cupid-o-scoop-serie moet Samantha kiezen tussen haar liefdesleven en haar column bij Lyf & Styl. ‘Boogschutter aan boord’ is het zevende deel in de feelgoodserie Cupid-o-scoop van Vanessa Gerrits. Na een date met een getrouwde (!) man en een verwarrende onenightstand met bad boy en collega Samuel is Samantha wel een beetje klaar met dierenriemdaten. Zeker als ze ook nog eens beseft dat ze verliefd is op Cedric. Maar voelt hij wel hetzelfde? En zou een relatie het einde betekenen van Samantha’s carrière bij Lyf & Styl? Terwijl de lancering van de Cupid-o-scoop-app – met een heus bootfeest – steeds dichterbij komt, komt Samantha voor belangrijke keuzes te staan…

Lees mijn recensie hier!

Hoe doe je mee?

Je kunt meedoen door hieronder een reactie met een geldig e-mailadres achter te laten.

✨ Extra kans maken (geen verplichting, het mag 😊) op dit ebook? Volg dan Veronique’s Boekenhoekje en Loft Books op Instagram of Loft Books op Tiktok. Je kunt ook Veronique’s Boekenhoekje en Loft Books vinden op Facebook. Volg je Loft Books en Veronique’s Boekenhoekje al op een van de kanalen, dan maak je al extra kans. Laat vooral weten wanneer en/of je Veronique’s Boekenhoekje en Loft Books (al) volgt ❤ Volg je Veronique’s Boekenhoekje en Loft Books op een van de kanalen dan krijg je 1 extra kans. Het maakt niet uit hoeveel kanalen je volgt 😉

De winactie sluit op 24 januari 2023 om 23.59 uur.

Op  25 januari 2023 trek ik een lootje en neem ik via de mail contact op met de winnaar.

De winnaar dient voor 26 januari 2023 23.59 uur te reageren. Reageert de winnaar later dan 26 januari 2023? Dan gaat de prijs naar iemand anders!

Je persoonsgegevens worden alleen gebruikt als jij één van de winnaars bent van deze winactie en de persoonsgegevens van de winnaars worden na deze winactie verwijderd. De gegevens worden doorgegeven aan Loft Books. Zij zullen zorgen dat de e-books worden gemaild naar de winnaars! Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.

Even een disclaimer over het gebruik van de e-books. Deze e-books zijn alleen voor persoonlijk gebruik. Het doorgeven is illegaal en strafbaar. Je maakt alleen kans op een e-book.

Niet gewonnen? Je kunt dit boek ook kopen via Bol.comBookspot of Bruna.

Ik wens je veel plezier bij de winactie!

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt Loft Books voor de toffe samenwerking!

Dit artikel is een samenwerking. Meer informatie lees je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

5 Replies to “Winactie: Maak 2x kans op Boogschutter aan boord van Vanessa Gerrits”

    1. Hi! Ik vind van wel. Ik denk wel dat het handig is, om spoilers te voorkomen, de eerdere delen te lezen. Maar ik je snapt in principe het verhaal zonder de eerdere delen te lezen. Het blijft een leuk verhaal 😍💕 leuk dat je meedoet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge