Winactie: Maak 3x kans op Bijna Kerstmis van Marijke van den Elsen (gesloten)

Vanochtend las je al de recensie van de feelgood ‘Bijna Kerstmis‘ van Marijke van den Elsen. Ben je nieuwsgierig geworden naar dit verhaal? Goed nieuws! Je maakt nu kans op één van de drie e-books van ‘Bijna Kerstmis’! Doe je mee?

Het verhaal van Bijna Kerstmis

Anna is dol op kerstmis. Het liefst slaat ze Sinterklaas over en gaat ze meteen door naar de gezelligste tijd van het jaar. Maar dit jaar gaat het allemaal anders dan ze gehoopt had. Haar bedrijf heeft dringend geld nodig: als ze weer met haar ex David in contact komt wil ze hem een zakelijk voorstel doen. Maar dan belanden ze in een gênante situatie en zijn haar kansen op een investering wel verkeken. Er zit niets anders op dan de hulp van haar rijke vader te accepteren. Hij heeft wel één voorwaarde: ze moet uit de buurt blijven van David. Maar kan Anna dat wel?

Lees mijn recensie hier!

Hoe doe je mee?

Je kunt meedoen door hieronder een reactie met een geldig e-mailadres achter te laten.

De winactie sluit op 11 december 2022 om 23.59 uur.

Op  12 december 2022 trek ik een lootje en neem ik via de mail contact op met de winnaar.

De winnaar dient voor 13 december 2022 23.59 uur te reageren. Reageert de winnaar later dan 13 december 2022? Dan gaat de prijs naar iemand anders!

Je persoonsgegevens worden alleen gebruikt als jij de winnaar bent van deze winactie en de persoonsgegevens van de winnaar worden na deze winactie verwijderd. De gegevens worden doorgegeven aan De Verhalenfabriek. Zij zullen zorgen dat de e-books wordt gemaild naar de winnaars! Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.

Even een disclaimer over het gebruik van de e-books. Deze e-books zijn alleen voor persoonlijk gebruik. Het doorgeven is illegaal en strafbaar. Je maakt alleen kans op een e-book.

Niet gewonnen? Je kunt dit boek ook kopen via Bol.comBookspot of Bruna.

Ik wens je veel plezier bij de winactie!

Blogmas 2022

Dit artikel is onderdeel van Blogmas 2022! Samen tellen we op Veronique’s Boekenhoekje af tot en met 31 december. Elke dag verschijnt er minimaal 1 artikel. Verwacht veel recensies, boekentips, winacties en nog veel meer leuks. Ik heb er zin in! Hopelijk jij ook!

Als eerste de nieuwe blogposts van Blogmas lezen? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt De verhalenfabriek voor de samenwerking!

Dit artikel is een samenwerking. Meer informatie lees je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

11 Replies to “Winactie: Maak 3x kans op Bijna Kerstmis van Marijke van den Elsen (gesloten)”

  1. Ik doe graag mee met de winactie van het boek Bijna Kerstmis.
    De boom staat klaar buiten. Nog even in de standaard en dan mag hij versierd worden. Gezellig weer. Het is tenslotte bijna Kerstmis met alle leuke dingen die daarbij horen. Morgen naar een kerstmarkt. Fijn dat het weer kan. En hopelijk straks onder een dekentje met een leuk boek.

  2. Dat lijkt mij een mooi boek om met de Kerst te lezen. Lekker warm met een dekentje op de bank, warme chocolademelk en genieten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge