Winactie: Maak 3x kans op Flora’s winter van Marli Elisa

Cover van De Verhalenfabriek

De recensie van ‘Fora’s winter‘ van Marli Elisa heb je al kunnen lezen! Zin in een kerstverhaal? Goed nieuws! Je maakt nu kans op één van de drie e-books! In het artikel vertel ik je hoe je meedoet. Doe je mee?

Het verhaal van Flora’s winter

Een zeer charmante klant van de BloemenBoerderij zet Flora’s leven op zijn kop. Een heerlijk winters kerstverhaal! Alleenstaande moeder Flora is gestrand in een tiny house bij haar ouders in de tuin. In de hoop dat ze haar noodlijdende BloemenBoerderij uit de rode cijfers kan halen, gaat ze kerstkransen maken. Als er tijdens een sneeuwbui een aantrekkelijke klant binnenwandelt om de Romantiek-krans te bestellen, heeft ze nog geen idee op hoeveel manieren deze man haar leven gaat veranderen… En waar kent ze hem van, is hij bekend van tv? Dan krijgt ze in december een mega order om zestig handgemaakte kransen te produceren. Lukt het Flora om dit voor kerst voor elkaar te krijgen?

Lees mijn recensie hier!

Hoe doe je mee?

Je kunt meedoen door hieronder een reactie met een geldig e-mailadres achter te laten.

De winactie sluit op 26 december 2022 om 23.59 uur.

Op  27 december 2022 trek ik een lootje en neem ik via de mail contact op met de winnaar.

De winnaar dient voor 28 december 2022 23.59 uur te reageren. Reageert de winnaar later dan 28 december 2022? Dan gaat de prijs naar iemand anders!

Je persoonsgegevens worden alleen gebruikt als jij de winnaar bent van deze winactie en de persoonsgegevens van de winnaar worden na deze winactie verwijderd. De gegevens worden doorgegeven aan De Verhalenfabriek. Zij zullen zorgen dat de e-books wordt gemaild naar de winnaars! Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.

Even een disclaimer over het gebruik van de e-books. Deze e-books zijn alleen voor persoonlijk gebruik. Het doorgeven is illegaal en strafbaar. Je maakt alleen kans op een e-book.

Niet gewonnen? Je kunt dit boek ook kopen via Bol.comBookspot of Bruna.

Ik wens je veel plezier bij de winactie!

Blogmas 2022

Dit artikel is onderdeel van Blogmas 2022! Samen tellen we op Veronique’s Boekenhoekje af tot en met 31 december. Elke dag verschijnt er minimaal 1 artikel. Verwacht veel recensies, boekentips, winacties en nog veel meer leuks. Ik heb er zin in! Hopelijk jij ook!

Als eerste de nieuwe blogposts van Blogmas lezen? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt De Verhalenfabriek voor de samenwerking!

Dit artikel is een samenwerking. Meer informatie lees je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

10 Replies to “Winactie: Maak 3x kans op Flora’s winter van Marli Elisa”

  1. Ik mag het eigenlijk niet meer hopen, maar probeer het toch nog.
    Mss is het geluk mij nog een keer gegund.
    Hele fijne dagen.
    Liefs Meriam

  2. Hoi Veronique!
    Het verhaal lijkt me erg leuk en ik kan nog wel een boek gebruiken voor op mijn nieuwe e-raeder dus ik wil graag meedoen 😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge