Contact

Wil je samenwerken, een recensie-exemplaar opsturen of iets anders vragen? Neem dan contact met me op!

Je kunt me bereiken via:

Twitter

Facebook

Instagram

of stuur een e-mail of naar mijn e-mailadres: veroniquesboekenhoekje@outlook.com

Samenwerken

Mocht u interesse hebben in een samenwerking met mij, dan kunt u mailen naar  veroniquesboekenhoekje@outlook.com.

U kunt hierbij denken aan een recensie-exemplaar van een boek, een advertentie op mijn blog, een winactie voor mijn lezers, het testen van producten (die passen bij mijn blog). Alles is welkom, maar moet wel passen bij Veronique’s Boekenhoekje.

Naar mijn lezers ben ik open en eerlijk. Dit houdt in dat bij elk artikel staat of ik een boek/product heb gekregen of dat het een advertorial is.

Meer informatie over recensie-exemplaren is hier te vinden.
Mijn disclaimer is hier te lezen.

Proeflezen

Ik sta ook open om verhalen te proeflezen. Voor meer informatie ga je naar mijn zakelijke website. Daar vertel ik je alles over proeflezen en hoe ik je kan helpen. Je kunt me altijd mailen op veroniquesboekenhoekje@outlook.com en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Liever een video?

Naast geschreven content biedt Veronique’s Boekenhoekje ook video’s aan. Deze worden geplaatst op het IGTV-kanaal van de Instagrampagina van Veronique’s Boekenhoekje.

Mocht u interesse hebben in een samenwerking in de vorm van een video, dan dan kunt u mailen naar veroniquesboekenhoekje@outlook.com.

3 Replies to “Contact”

  1. Dank je wel voor de prima recensie van mijn boek! Je omschrijft heel goed, hoe ik me gevoeld heb en wat een enorm gevecht ik geleverd heb. Hartelijke groet, Dyana Engels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *