Over mij

Hi! Ik ben Veronique, de trotse eigenaresse van Veronique’s Boekenhoekje. Mijn persoonlijke boekenblog over boeken en meer. Ik wil je graag inspireren en een positief gevoel geven. Met veel liefde deel ik mijn enthousiasme over boeken en eigenlijk alles waar ik enthousiast over ben.

Ik ben gek op boeken en ik lees eigenlijk allerlei genres. Daarnaast ben ik gek op koken, wandelen en mediteren. Cultuur, kunst en geschiedenis vind ik ook erg interessant.

Daarnaast was ik ook jurylid van The Indie Awards 2019. Dit was een ongelofelijke eer en vond ik heel leuk om te doen.

Ik ben ook proeflezer geweest voor verschillende boeken van verschillende auteurs. Meer informatie over mijn diensten als proeflezer kun je hier vinden.

Samenwerken of recensie-exemplaar sturen?

Wil je mij een recensie-exemplaar opsturen of wil je samenwerken op een andere manier? Leuk! Dan kun je contact met opnemen via de contactpagina of een mailtje sturen naar: veroniquesboekenhoekje@outlook.com

In de media

Afgenomen interviews met auteurs

Spreker

In of op een boek

Interviews en vermeldingen

Samenwerkingen

Video’s voor Get inspired by Books

Voor Get inspired by books maakte ik een aantal video’s over bloggen. Hoe ben ik begonnen met bloggen? En hoe start jezelf een blog? Wat zijn recensie-exemplaren? En wat is er leuk aan het hebben van een blog? In deze video-serie geef ik antwoord op deze vragen. Hieronder staan alle links naar de video’s.

Wil je samenwerken, me interviewen of heb je andere ideeën? Dan kun je contact met opnemen via de contactpagina of een mailtje sturen naar: veroniquesboekenhoekje@outlook.com

Bewaren

Bewaren

2 Replies to “Over mij”

 1. Hallo Veronique,

  Via Hebban zag ik je berichtje en kwam snel een kijkje nemen.
  Mooie en overzichtelijke site heb je gemaakt, tof!

  Nogmaals bedankt dat je mijn debuut wilde recenseren.

  Aan andere schrijvers/uitgevers raad ik Veronique aan als recensent. Ze is eerlijk in haar mening en dat kan een (beginnend) auteur altijd waarderen.

  Groetjes, Jaimie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *