Over mij

Hallo! Ik ben Veronique Janssen en ik ben de trotse eigenaresse van Veronique’s Boekenhoekje. Mijn doel is om je te inspireren en je een positief gevoel te geven. Met veel liefde deel ik mijn enthousiasme over boeken en eigenlijk alles waar ik enthousiast over ben. Ik deel ook een kijkje in mijn leven op Instagram en op mijn blog.

Ik ben gek op boeken en ik lees eigenlijk allerlei genres. Daarnaast ben ik gek op koken, wandelen en mediteren. Cultuur, kunst en geschiedenis vind ik ook erg interessant.

Daarnaast was ik ook jurylid van The Indie Awards 2019. Dit was een ongelofelijke eer en ik vond het heel leuk om te doen.

Ik ben ook proeflezer geweest voor verschillende boeken van verschillende auteurs. Meer informatie over mijn diensten als proeflezer kun je hier vinden.

Samenwerken of recensie-exemplaar sturen?

Wil je mij een recensie-exemplaar opsturen of wil je samenwerken op een andere manier? Leuk! Dan kun je contact met opnemen via de contactpagina of een mailtje sturen naar: veroniquesboekenhoekje@outlook.com

In de media

Soms word ik geïnterviewd over verschillende onderwerpen of werk ik mee aan leuke samenwerkingen. Hieronder vind je alle interviews etc.

Live interviews met auteurs

Scheiding van mijn ouders

Balans & Burn out

Boekentips & interviews over boeken en selfpublishing

Wil je samenwerken, me interviewen of heb je andere ideeën? Dan kun je contact met opnemen via de contactpagina of een mailtje sturen naar: veroniquesboekenhoekje@outlook.com

Bewaren

Bewaren

2 Replies to “Over mij”

 1. Hallo Veronique,

  Via Hebban zag ik je berichtje en kwam snel een kijkje nemen.
  Mooie en overzichtelijke site heb je gemaakt, tof!

  Nogmaals bedankt dat je mijn debuut wilde recenseren.

  Aan andere schrijvers/uitgevers raad ik Veronique aan als recensent. Ze is eerlijk in haar mening en dat kan een (beginnend) auteur altijd waarderen.

  Groetjes, Jaimie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *