Mijn eigen mokken zijn nu te koop!

Wacht even? Mokken! Ja, je leest het goed! Ik heb mijn eigen mokken mogen uitbrengen met Nanda Roep en Feelgoodboeken.nl! Ik ga je er vandaag alles over vertellen en… ze zijn vanaf vandaag ook verkrijgbaar voor jou! Lees je mee?

Van droom naar product

Eén van mijn blogdromen is om zelf producten te ontwerpen: van mokken tot kussenslopen. Ik zie het helemaal voor me. Alles met natuurlijk een boekentintje. Wie weet, komt dit er ooit. Terug naar de mokken!

Een aantal maanden geleden probeerde ik iets uit met een ontwerpprogramma. Ik plaatste een foto van een mok met een quoteop Instagram en daarna werd ik overspoeld met vragen. Er was interesse!

Ik raakte aan de praat met Nanda Roep. Ik ken Nanda al langer van haar boeken, als uitgever en natuurlijk Feelgoodboeken.nl. We gingen sparren en na een aantal telefoongesprekken kwam ik met een drietal ontwerpen. Nanda nam het over en ging aan de slag met haar Duitse leverancier. Er kwamen een aantal proefdrukken voorbij en uiteindelijk waren daar de ‘echte’ mokken. Ik vond het een heel leuk proces!

Unboxing en mijn mokken voor het eerst zien!

Laten we snel gaan kijken naar de unboxing van de ‘echte’ mokken! Of je bekijkt hem hier.

Dit was echt even een momentje. Het was zo bijzonder! Je bent maanden bezig met dit project en dan is dit de climax. Waanzinnig! Ik ben zo intens dankbaar dat ik deze kans kreeg.

Dit zijn ze: de mokken!

De mokken zijn geïnspireerd op een blogreeks van Elise Prins op Feelgoodboeken.nl. De quotes zijn van een drietal inspirerende vrouwelijke auteurs. De quotes staan op beide kanten van de beker.

Hier kun je de mok van Jane Eyre bekijken!

De mok van Jane Austen kun je hier bekijken!

De mok van Mary Ann Evens kun je hier bekijken.

Je krijgt trouwens stapelkorting bij het kopen van meerdere mokken!

Ik vond het een heerlijk proces om dit te mogen ontwerpen en ik kan niet wachten om te horen wat jij van de mokken vindt!

Liefs,

Veronique

*De mokken heb ik zelfgekocht!

*Dit artikel is geen betaalde samenwerking. Ik wilde het gewoon graag met je delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge