Review: Balansplanner

Balansplanner

Vorig jaar liet ik in deze Veronique’s Week de Balansplanner zien. Inmiddels is hij vol en besloot ik om een review te schrijven. In dit artikel laat ik je een aantal pagina’s van mijn planner zien en deel ik mijn ervaring met je. Lees je mee?

Over de Balansplanner

Ik zal je eerst even iets meer vertellen over de Balansplanner.

De Balansplanner gaat over het vinden van balans in jouw leven. Je kunt met de Balansplanner het overzicht bewaren, productiever werken, evalueren waar je staat en je dromen en doelen behalen.

De planner heeft 300 pagina’s, een ringband en een dikke kaft. Het papier is gemaakt van duurzaam, gerecycled papier. Het heeft 52 weken, is ongedateerd, 12 maandpagina’s, 4 projectpagina’s en een ringbandliniaal.

Mijn mening

Ik heb mijn Balansplanner gekocht via de website van de planner. Hij kwam in een doos met een mooi papiertje. Het was echt een cadeautje.

Cadeautje

Er staat heel veel informatie in de planner. In het begin kan dit overweldigend zijn. Ik heb uiteindelijk de planner op mijn eigen manier gebruikt.

Ik gebruikte o.a. de projectpagina’s voor een examen en het afstuderen. Sommige pagina’s gebruikte ik om dingen op te plakken, zoals inspirerende afbeeldingen.

Ik vond de Balansplanner heel fijn. Ik had genoeg ruimte voor mijn afspraken en to do-dingen. Het ontwerp was mooi en het papier dik genoeg. Mijn pennen en stiften drukten niet door.

Ik gebruikte de Balansplanner ook als notitieboek tijdens afspraken of als ik aan het bellen was. Je hebt namelijk genoeg plek om te schrijven.

Doordat ik de planner meenam in mijn tas werd hij wel snel vies. Misschien is het handiger om hem te plastificeren. Soms ging ook de kaft van de ringband. Dit heeft te maken, denk ik, met het vervoer in mijn tas.

Ik hoop dat je iets gehad hebt aan deze review. Ik ga nu weer op zoek naar een andere planner. Ik ben namelijk gek op afwisseling ­čÖé

Gebruik jij een planner?

Liefs,

Veronique

*Dit artikel is niet gesponsord. Ik kocht de planner zelf. Hier vind je meer informatie over samenwerkingen en/of recensie-exemplaren.

*Wil je de Balansplanner kopen? Je kunt hier terecht voor jouw planner.

2 Replies to “Review: Balansplanner”

  1. Mooi artikel, erg leuk. Je kan een bookcover over de planner doen, zodat hij niet beschadigd. Of een boekentasje. Laat je weten welke nieuwe planner je hebt aangeschaft!
    grtss Annette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge