Veronique’s Week #20: Mijn nieuwe planner!

Ik heb weer een nieuwe Veronique’s Week voor je! Ik kreeg een aantal boeken en ik kocht een planner. Verder werkte ik een beetje en maakte ik een vision board. Ik neem je mee. Kijk je mee?

Vrijdag 1 maart 2019

Zo! Ik werkte aan allerlei kleine taken. Heerlijk! En ik kreeg goed nieuws over hoe ik mijn stage-uren ga inhalen. Weer wat druk minder.

Zaterdag 2 maart 2019

Van lieve schrijfster Emma Anna kreeg ik haar boek Wintertranen. Een beterschapscadeautje. Zo lief!

Wintertranen van Emma Anna

En.. er kwam een video online over proeflezen! Ik vertel in deze video wat het is en ik deel mijn quote van Ik wil jou(w) baby van Wendy Louise.

 

 

 

 

 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 

 

 

 

 

 

 
 

 

 
 

 

 

 

 

 

Ik heb weer een nieuwe video voor je! Ik ga je meer vertellen over proeflezen, want wat is dat precies? En… ik deel MIJN QUOTE op de achterkant van Ik wil jou(w) baby van Wendy Louise! Kijk je mee? ❤

 

Een bericht gedeeld door Veronique Janssen (@veroniquesboekenhoekje) op

Zondag 3 maart 2019

Het gaat beter met me! En daar ben ik blij om. Ik keek ’s middags Moltalk terug. Leuk programma! En mijn mol? Ik denk Sarah…

Wie is de mol 2019

Ik las ook nog een boek voor The Indie Awards. Nog 9 te gaan… dan begin ik aan de juryrapporten. Ik merk dat ik (nog) kritischer ben gaan lezen.

En ik zocht zomerkleren en die moeten nu ook nog kantoorproof zijn. Lastig vind ik dat. Daarnaast ben ik ook nog pietluttig. Bij alles denk ik: te bloot of te kort. En ik ben van de printjes en de kleurtjes. Tot nu toe heb ik nog niks besteld. Misschien maak ik ooit nog een shoplog 😉

Maandag 4 maart 2019

Carnavalsmaandag! Ik wil eind 2019 mijn hbo-diploma halen. En dat kan alleen als ik de resterende maanden goed ga plannen. Ik moet nog een aantal vakken van mijn minor afronden, mijn stage-uren nog inhalen en dan ga ik afstuderen! Spannend! Daarom bestelde ik de Balans Planner. Ik wil mijn stage/werk, studie en mezelf goed in balans houden. 😊 Ben benieuwd!

En ik liep met hulp van mijn krukken, vriendlief en Tommy een rondje van 15 minuten. Daarna was ik moe en had ik spierpijn, maar het lukte!

Tommy tegen mijn been
“Ik kruip wel tegen je been aan!”

Dinsdag 5 maart 2019

’s Ochtends werd ik wakker gemaakt door Tom. Dit maakt je dag goed!

Tommy bij mij op bed. Wakker maken!
“Goedemorgen VEEEEEEER”

Ik werd overspoeld met werk. Met een grote glimlach en een goed gevoel ging ik aan de slag. Ik vind het zo leuk om te doen.

En Tommy zou mij wel even helpen…

Ook kwam mijn planner binnen! En wat is hij mooi. Ik voelde direct rust: ik weet dat ik nu een houvast heb om alles te gaan plannen.

Mijn balansplanner!

Woensdag 6 maart 2019

Ik had geen goede nacht en veel pijn. De nachtmerries waren ook volop aanwezig.

Ik werkte wat, wandelde, las 2 boeken voor The Indie Awarda uit en maakte mijn vision board af.

Mijn vision board voor 2019 staat in het teken van genieten, plezier hebben, kleur in mijn leven en leuke dingen doen. Maar daarnaast ook de rust vinden en naar binnen keren.

Elk jaar maak ik een vision board met dingen die ik wil halen of die ik wil doen, maar ook met een aantal focusthema’s. Het board zet ik in mijn woonkamer en het herinnert mij aan mijn thema’s, maar ook aan mijn doelen. Leuk feitje: alle dingen op mijn vorige vision board zijn uitgekomen!

Werken in de planner

En ik werkte in mijn planner. Ik plakte bijvoorbeeld dit mooie plaatje in mijn planner met een quote van oma. Het roodborstje staat namelijk voor mijn oma. Na de begrafenis stonden we bij haar graf en toen vloog er een roodborstje voorbij. Sindsdien staat een roodborstje voor oma 🙂

Donderdag 7 maart 2019

Ik had niet zo’n goede nacht. Maar ik kreeg wel een leuk pakketje van TintelingRomance met leuke boekenleggers van Kate Paris en Lis Lucassen. Ik merk dat ik ook steeds meer feelgood romans ben gaan lezen.

Liefde op het menu

Zo! Dit was mijn week weer. Hoe was jouw week? Welke boeken heb je gelezen? Laat het me weten!

Liefs,

Veronique

*In dit artikel kunnen recensie-exemplaar voorbij komen. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

De boeken uit dit artikel vind je hier:

Boeken algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge