Recensie: Zolang je van me houdt – Suzanne van Bilderbeek

Het is tijd voor de recensie van Zolang je van me houdt van Suzanne van Bilderbeek. Een bijzondere voor mij, want ik mocht Suzanne live op Instagram interviewen over dit boek. Ik ga je ook meer vertellen over deze heerlijk new adult. Lees je mee?

Het verhaal van Zolang je van me houdt

Hier gaat ‘Zolang je van me houdt’ over:

Toen Sasha en Daniel friends with benefits werden, hadden ze beiden nooit gedacht dat het zo gecompliceerd zou zijn. Ze worden geconfronteerd met zichzelf en het verleden. En dat wordt alleen maar lastiger wanneer je het meest aan jezelf twijfelt.
Als situaties van buitenaf zich voordoen, worden Sasha en Daniel behoorlijk op de proef gesteld. Ze moeten leren met het verleden om te gaan, om de toekomst en zichzelf een kans te bieden. Niets is oneindig. Zij wel?

Gevoelens zijn lastig, zeker wanneer je daar geen raad mee weet. Zowel voor Sasha als Daniel is dit een opgave, hoe kan je gelukkig zijn als het lot parten met je blijft spelen?

Wat houdt liefde in, wanneer het lastig te begrijpen is?

Boekpresentatie & het interview

Ik vond het een enorme eer om Suzanne te mogen interviewen op Instagram. Hier of hieronder kun je de boekpresentatie en ons interview terugkijken!

Mijn mening

De cover van ‘Zolang je van me houdt’ is goed gekozen. Je kunt als lezer nog steeds een beeld vormen van Sasha en Daniel, ondanks dat er personages op de cover staan. Het geeft de sfeer van het verhaal goed weer. In combinatie met de gekozen titel (ik vind hem zo goed!) is het een cover die zeker opvalt. Alles klopt gewoon.

De stijl van Suzanne van Bilderbeek is direct. Geen onnodige poespas. Ik houd ervan! Het leest heel makkelijk. Soms is het iets grof, maar soms is het ook elegant. Deze afwisseling is kenmerkend voor Suzanne.

Het eerste hoofdstuk is opmerkelijk. Het laat niets aan de verbeelding over en je zit direct in het verhaal. De toon is gezet.

De ontwikkeling van Sasha en Daniel is heel mooi om te lezen. Daniel is in het begin heel vlak en van Sasha krijg je niet direct hoogte. Toch krijgt zij een diepere laag en dat zorgt voor meer emoties. Daniel ontdooit heel langzaam en hij wordt menselijk. Hij is niet perfect en dat is heel fijn.

Er zitten steamy sesksc├Ęnes in. Ze zijn expliciet, maar niet ordinair. Het is goed gedoseerd. Daarnaast is het gewoon een heel mooi verhaal. Het is heel liefelijk.

Ik denk dat het einde voor veel ophef zorgt (sorry geen spoilers), maar ik snap de ophef heel goed ­čśë Gelukkig voor ons: er komt een vervolg!

Het is goed om te vermelden dat er een triggerwarning achterop het boek staat. Het boek bevat bepaalde gebeurtenissen die een trigger kunnen zijn. Goed dat dit erop staat!

Ik heb genoten van ‘Zolang je van me houdt’. Ben je fan van Emma Anna, dan ga je dit ook goed vinden!

Zolang je van me houdt is een heerlijke new adult! Het verhaal, de personages: het zal je hart stelen!

Blogtour Zolang je van me houdt

Mijn recensie is onderdeel van de blogtour van ‘Zolang je van me houdt’. Deze leuke bloggers doen ook mee:

Liefs,

Veronique

*Bedankt Suzanne van Bilderbeek voor het boek, de blogtour en de leuke boekpresentatie!

Je kunt dit boek bestellen bij Suzanne van Bilderbeek of via Bol.com als e-book

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Zolang je van me houdt

Auteur: Suzanne van Bilderbeek
Uitgever: ImaginaryBooks
ISBN e-book: 9789083160108 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge