Cadeautip en review: mijn ervaring met verzwaringsdekens!

Calmzy verzwaringsdeken

Als je me al langer volgt dan weet je dat ik soms slecht slaap en snel overprikkeld raak. Toen Slaapwijsheid mij benaderde voor een samenwerking sprong ik een gat in de lucht! Ik mocht de verzwaringsdeken van Calmzy uittesten. In dit artikel laat ik je de unboxing zien, deel ik mijn eerste indruk met je en vertel ik je over mijn ervaring. Sliep ik echt beter? Je leest het nu!

Unboxing

Calmzy verzwaringsdeken

Op Instagram deelde ik al de unboxing en vertelde ik je al over deze verzwaringsdeken. Met liefde laat ik je alles nog een keer zien!

Calmzy verzwaringsdeken

De deken kwam in een mooie doos! Het had een luxe uitstraling.

Calmzy verzwaringsdeken  unboxing video

Het is toch net een cadeautje? Het is prachtig verpakt.

Calmzy verzwaringsdeken

Ben je benieuwd naar de vulling? Dit zit er in! Het zijn allemaal kleine korreltjes.

Calmzy verzwaringsdeken

Dit is de deken van dichtbij. Het zijn allemaal kleine vierkantjes met vulling. Hierdoor is het gewicht heel gelijkmatig verdeeld.

Calmzy verzwaringsdeken

Eerste indruk en nacht

Ik heb de Calmzy Bamboe Verzwaringsdeken van 8 kg. Bij het kiezen van het gewicht pak je tien procent van je lichaamsgewicht. Je hebt anders te veel of te weinig op je liggen en dan is het effect natuurlijk niet hetzelfde.

Ik had al vaker gehoord van verzwaringsdekens en ik was er zeker nieuwsgierig naar. Mijn oma had in het verzorgingstehuis ook een verzwaringsdeken tegen onrust. Alleen ging dat mis en werkte het voor haar averechts. Ik heb toen ook onder de deken gelegen en ik voelde me eigen direct heel geborgen.

De stof van mijn verzwaringsdeken is heel zacht. Het is ook een mooie kleur. Het gewicht viel me natuurlijk direct op. Het is zwaar en je hebt echt wat vast. Toen ik de eerste keer ging liggen onder de deken viel het geborgen, veilige gevoel me op. Het vormt zich naar je lichaam en het omarmt je. Ik voelde me alsof ik stevig werd geknuffeld.

Calmzy verzwaringsdeken

Ik zag de verzwaringsdeken niet als vervanging voor mijn dekbed, maar als hulpmiddel om beter te slapen. Ik legde hem bovenop mijn herfstdekbed. Er lag behoorlijk wat gewicht op me, maar dat wende heel snel. Ik werd heel rustig en sliep heel snel in.

Ik heb de eerste nacht goed geslapen en voelde me ook echt uitgeslapen. Het is wel even wennen met omdraaien. De deken wordt wel heel koud en het is echt niet bedoeld als warme deken. Daarom ga ik voor de winter wel mijn warme dekbed of een deken erbij doen. Anders heb ik het denk ik de koud.

Mijn mening

Calmzy verzwaringsdeken

De afgelopen weken heb ik elke nacht onder de verzwaringsdeken gelegen. In het begin is het gewicht even wennen, maar daar wende ik heel snel aan. Vooral na een intensieve dag bracht de deken me snel tot rust en viel ik voor mijn doen snel in slaap.

De deken is heel zacht en ’s nachts viel me op dat hij heel koel blijft aan voelen. Het is niet bedoeld als warme deken.

Slaap ik dan alle nachten fantastisch? Nee, dat zeker niet, maar ik merk wel dat ik voor mijn gevoel beter slaap. Ik heb nog wel nachten dat ik niet goed slaap, maar stukken minder voor mijn gevoel.

Ik kan een verzwaringsdeken zeker aanraden, maar het is per persoon verschillend of het voor jou ook zal werken. Ik kan alleen spreken uit mijn eigen ervaring en ik vind het echt een uitkomst.

Meer weten over verzwaringsdekens? Lees dan dit artikel van Slaapwijsheid.

Blogmas 2022

Dit artikel is onderdeel van Blogmas 2022! Samen tellen we op Veronique’s Boekenhoekje af tot en met 31 december. Elke dag verschijnt er minimaal 1 artikel. Verwacht veel recensies, boekentips, winacties en nog veel meer leuks. Ik heb er zin in! Hopelijk jij ook!

Als eerste de nieuwe blogposts van Blogmas lezen? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt Slaapwijsheid voor de deken en de fijne samenwerking!

*Dit artikel is geen betaalde samenwerking. Ik heb de verzwaringsdeken wel gekregen. Ik deel dit artikel uit liefde en enthousiasme met je. Meer informatie over samenwerkingen lees je hier.

Gegevens over de Calmzy bamboe verzwaringsdeken 8kg

Grootte: 150 x 200 cm (eenpersoons)

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

4 Replies to “Cadeautip en review: mijn ervaring met verzwaringsdekens!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge