Recensie: Dank je feestelijk – Lisanne Stam

Cover van Lisanne Stam

Auteur Lisanne Stam kun je kennen van ‘De kerstbachelorette‘ en de serie over Aura. Toen ik het nieuwste boek Dank je feestelijk zag, heb ik Lisanne benaderd en gevraagd of haar nieuwste boek een plekje mocht krijgen in Blogmas 2022. Vandaag vertel ik je graag alles over dit leuke boek. Lees je mee?

Het verhaal van Dank je feestelijk

Gwen is klunzig met een hoofdletter K. Bovendien is zij een hopeloze romanticus. Bijzondere eigenschappen voor iemand die in het dagelijks leven feesten organiseert om echtscheidingen te vieren.
Jawel, tegenwoordig viert men dat. In de hogere kringen is er tenslotte altijd reden voor een feestje. Trouwjurken verbranden, gooien met een replica van de bruidstaart: Gwen vindt het vergezocht maar beseft dat ze alle klanten tevreden moet houden. Gewapend met haar heilige draaiboek heeft ze alles onder controle… denkt ze.

Mijn mening

‘Dank je feestelijk’ heeft zo’n leuke cover. Het is aantrekkelijk. Bij de hoofdstukken is ook een leuk detail te vinden. Het is schattig. Er is aandacht besteed aan de details.

Dit verhaal is een ‘echte’ Lisanne Stam. De stijl is recht voor zijn raap en heel grappig. Het is heel ‘eigen’ en origineel. Je moet hier wel van houden.

In het begin moest ik even wennen en snapte ik de rode draad niet. Later komt er meer een lijn in het verhaal en kan ik het beter volgen. Het is misschien een tikkeltje cliché en je hebt een idee hoe het afloopt, maar ik vond dit niet storend. Het is gewoon lekker!

Ik had nog nooit gehoord van feesten om echtscheidingen te vieren, maar overal is een feestje van te maken. Ik vond het vooral erg origineel.

Het is een leuke feelgood met een lekker tempo. Het is een beetje hysterisch en vol drama, maar ik vond het gewoon heerlijk. Er zitten een aantal leuke wendingen in het verhaal. Aan de personages moest ik even wennen. De klunzigheid van Gwen wordt op een leuke manier getoond. Ik heb genoten van de acties van Gwen.

Het einde vond ik heel tof. Het voelde direct helemaal af! Ik heb genoten van dit verhaal. Het is trouwens geen boek met Kerst als thema, al zou je misschien wel dat idee kunnen krijgen. Het is wel een feestje om te lezen!

Dank je feestelijk is een echte Lisanne Stam! Origineel, snel en gewoon leuk!

Lees dit boek via Bol.comBookspot of Bruna.

Blogmas 2022

Dit artikel is onderdeel van Blogmas 2022! Samen tellen we op Veronique’s Boekenhoekje af tot en met 31 december. Elke dag verschijnt er minimaal 1 artikel. Verwacht veel recensies, boekentips, winacties en nog veel meer leuks. Ik heb er zin in! Hopelijk jij ook!

Als eerste de nieuwe blogposts van Blogmas lezen? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt Lisanne Stam voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Koop je via mijn link een artikel (iets anders dan boeken mag ook) dan krijg ik een commissie! Jij merkt er niks van, maar je steunt wel Veronique’s Boekenhoekje. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Dank je feestelijk

Auteur: Lisanne Stam
ISBN E-Book: 9789083274416

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

One Reply to “Recensie: Dank je feestelijk – Lisanne Stam”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge