Recensie: Kerst in Copperhill 1- De kerstretraite – Annemieke Heller

De kerstretraite Annemieke Heller
Cover van Annemieke Heller

Van auteur Annemieke Heller mocht ik meedoen aan de blogtour van haar nieuwste boek De kerstretraite. Een heerlijk boek voor de winterse dagen. Ik vertel je er graag meer over in mijn recensie. Lees je mee?

Het verhaal van De kerstretraite

Na vorig jaar gedumpt te zijn met kerst, weet Emma het zeker: dit jaar slaat ze het over. Ze boekt een huisje in het bos en brengt daar al werkend de feestdagen door. Tenminste… dat is het plan. Maar is kerst echt te vermijden? Of brengt een onverwachte ontmoeting haar op andere gedachten?

Mijn mening

‘De kerstretraite’ heeft een leuke voorkant. Het is net zo’n klassiek kerstkaartje. Ik houd van deze sfeer! Het is zo warm, gezellig en knus. Eigenlijk is het het typische kerstgevoel.

Het verhaal is misschien een beetje cliché, maar ik houd er lekker van. Hoofdpersoon Emma heeft geen zin in Kerst en de tegenstelling tussen de winterse, gezellige omgeving en de werkende Emma is een leuk contrast. Ik waande me tijdens het lezen echt in het huisje in het bos en ik hoorde bijna het vallen van de sneeuw van het dak.

Door de hoeveelheid pagina’s (45 als ik het goed gezien heb) vlieg je door dit verhaal heen. Ik mis soms wel wat emotie. Emma blijft bijvoorbeeld een beetje vlak. De personages zijn erg leuk. Ik hoop dat er nog vervolgdelen komen en dat je daardoor de andere personages en Emma beter leert kennen. Er is, denk ik, nog genoeg te vertellen. Daarnaast zit er ook iets heel schattigs in dit verhaal. Ik ga niks verklappen, maar je hart smelt.

‘De kerstretraite’ is een heerlijke feelgood voor de feestdagen!

Blogtour De kerstretraite

Deze leuke bloggers/bookstagrammers doen ook mee aan de blogtour van ‘De kerstretraite’.

Blogtour De kerstretraite Annemieke Heller

Lees dit boek via Bol.comBookspot of Bruna.

Houd Veronique’s Boekenhoekje in de gaten, want er komen nog leuke dingen aan die te maken hebben met dit boek!

Blogmas 2022

Dit artikel is onderdeel van Blogmas 2022! Samen tellen we op Veronique’s Boekenhoekje af tot en met 31 december. Elke dag verschijnt er minimaal 1 artikel. Verwacht veel recensies, boekentips, winacties en nog veel meer leuks. Ik heb er zin in! Hopelijk jij ook!

Als eerste de nieuwe blogposts van Blogmas lezen? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.Liefs,

Veronique

Bedankt Annemieke Heller voor het boek en de blogtour!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van De kerstretraite

Auteur: Annemieke Heller
ISBN E-book: 9789083292601

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

One Reply to “Recensie: Kerst in Copperhill 1- De kerstretraite – Annemieke Heller”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge