Baantjerdroom: Café Lowietje bezoeken

Ik ben een enorme Baantjerfan: alle boeken heb ik verslonden en de hele televisieserie heb ik als dvd-box. Ik wilde altijd al naar Café Lowietje in Amsterdam. En zaterdag 20 april 2019 ging ik dan eindelijk! In dit artikel deel ik mijn enthousiasme met je! Kijk je mee?

Buiten is het heel anders dan in de serie. Voor de serie werden er decors voor de huizen gezet e.d. Heel grappig!

Ik liep naar binnen en waande me zo in de serie.

Er was niemand (we waren rond 1 uur) en ik had alle tijd om rond te kijken… En natuurlijk bewonderde ik de kruk van De Cock en Vledder. Een droom die uitkwam.

De cock
De kruk van De Cock!
Vledeer
De Kruk van Vledder

Ik mocht op de plek zitten van De Cock en kreeg zelfs een hoedje op de bar. De Baantjertune ging aan… Ik was zo ontzettend gelukkig.

Baantjer
Zo gelukkig
Hiedje
Net echt hè?

Het was zo ongelofelijk leuk! Het is heel bijzonder om opeens in het decor te zitten. Elk moment had ik het idee, dat hij binnen zou wandelen. Vriendlief zat op de kruk van Vledder en zei: “Krijg jij nu ook geweldige ideeën?”

Ik hoop dat je mijn enthousiasme leuk vond. Ik deelde het graag met je. De rest van mijn avonturen in Amsterdam lees je hier. Ik ging o.a. naar de A’DAM LOOKOUT!

Liefs,

Veronique

*Dit artikel bevat geen spon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge