Wat is Korte recensie?

Korte recensie

Daar ben ik weer met een apart artikel over een nieuw concept op mijn blog. Vannacht kreeg ik het idee voor dit concept en ik werkte het uit…

In Korte recensie bespreek ik in het kort een boek. Elk boek verdient mijn aandacht en ik kan niet elk boek uitgebreid bespreken (helaas). Daarom bedacht ik Korte recensie. Ik vertel je waar het boek over gaat en daarna geef ik mijn mening in de vorm van een opsomming. In één oogopslag weet je of een boek iets voor je is en wat ik ervan vond!

Er blijven natuurlijk gewoon ‘normale’ recensies online komen! Door dit nieuwe concept kan ik jullie met nog meer boeken laten kennismaken. Soms zal er een ‘normale’ recensie komen en soms 2 ‘korte recensies’ op 1 dag. Meer leesplezier op Veronique’s Boekenhoekje dus!

Elk boek wordt door mij met liefde gelezen en krijgt alle aandacht. Een Korte recensie wil niet automatisch zeggen dat ik het boek minder goed vond of er minder aandacht aan heb gegeven. Met veel liefde heb ik het gelezen en ik wil jullie toch vertellen waar het over ging en wat ik ervan vond.

Soms schrijf ik een ‘normale’ recensie en soms een Korte recensie. Het zal afgewisseld worden en dat maakt het misschien nog wel leuker!

Ik hoop dat jullie het concept leuk vinden en mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust.

Liefs,

Veronique

6 Replies to “Wat is Korte recensie?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge