Plog: Boekenfestijn in Maastricht

Vandaag neem ik jullie mee naar het Boekenfestijn in Maastricht. Op zondag 29 oktober 2017 bezocht ik deze boekenbeurs in het MECC in Maastricht. 

De ochtend begon heel hectisch en het was heel heftig op emotioneel gebied. Ik moest mijn gedachten verzetten en ik zou toch naar de boekenbeurs gaan, dus dat kwam mooi uit. 

Het weer was ontstuimig en het regende een beetje. Ik kan altijd genieten van indrukwekkende luchten. 

De boekenbeurs vond plaats in het MECC. Het was even zoeken naar de ingang, want ze zijn aan het verbouwen op de parkeerplaats. 

Er was zoveel keus. En het viel mee met de drukte. We begonnen met de nieuwste boeken, zoals Oorsprong van Dan Brown. Later kwamen we bij de goedkopere boeken en er lag zoveel moois. Ik heb veel boeken bekeken.

Pap en ik wandelden 1.5 uur rond. En het was heerlijk. Het was een boekenhemel voor mij. 

Natuurlijk, ik kocht ook 3 boeken. 1 Bouquetreeksboekje. Dat vind ik heerlijk om te lezen en is mijn guilty pleasure. Daarnaast kocht ik 2 thrillers; Dochter van Rosamund Lupton en Het eiland van de verdwenen meisjes van Jennufer McMahon. Ik ben heel benieuwd er naar. 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. 
Liefs,

Veronique

6 Replies to “Plog: Boekenfestijn in Maastricht”

  1. Boekenfestijn is zo leuk en je gaat altijd met teveel boeken naar huis haha. Dochter heb ik nog niet gelezen, maar Later en Zusje van Rosamund Lupton wel. Ik ben wel benieuwd naar dit boek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge