Recensie: Bookchoice & speciale zomeractie

Bookchoice
Logo is van Bookchoice

Van Bookchoice kreeg ik een berichtje via Instagram en ik mocht 1 maand lang deze abonneedienst uitproberen. In dit artikel vertel ik je meer over deze dienst, wat het is en wat ik ervan vond. En… Ik heb een speciale zomeractie voor jullie!

Diensten om boeken te ontvangen zijn er al een tijdje. Je hebt de fysieke diensten, maar ook een aantal diensten die e-books en luisterboeken aanbieden. Op mijn Instastories vertelde ik al meer over Bookchoice en de afgelopen maand las ik een aantal boeken en maakte ik gebruik van de dienst.

Mijn eerste indruk

Het eerste wat me opviel, was de duidelijke, dynamische site. Je weet direct waar je aan toe bent. En het is maandelijks opzegbaar. Lees wel even alle voorwaarden. Leuke illustraties.

Het concept is duidelijk. Je krijgt 8 e-boeken en luisterboeken voor 3,99 euro per maand. Je kunt van het boek zowel het e-boek als het luisterboek krijgen. Handig! Als je liever luistert of als je liever gewoon leest. Elke maand krijg je 8 nieuwe boeken (zowel luister- als e-boek).

De 8 boeken van de maand waren niet de minste: Karin Slaughter, Sarah Morgan en Karen Dionne. Het is een gevarieerd aanbod. Wel moet je even kijken of de genres/boeken je aanspreken. Wanneer je alleen maar een bepaald genre leest, dan heb je mogelijk niet zo’n interesse in alle andere genres. Of er is maar 1 boek dat je aanspreekt. Elke maand krijg je 8 nieuwe boeken!

Je kunt de boeken downloaden met de app voor op je smartphone of tablet. Ik lees het liefste op mijn e-reader en ook dat is gelukkig geen probleem. Je maakt een account aan en je downloadt de boeken. Deze kun je dan op je e-reader zetten.

Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om de boeken te beluisteren via de Bookchoice-app. Dan heb je de boeken altijd bij je. Omdat ik de dienst goed wilde testen, heb ik ook de app gedownload en een luisterboek geprobeerd.

Tijdens het uitproberen

De bestanden van de luisterboeken zijn wel groot als je ze gewoon download. Open je ze in de Bookchoice-app, dan komen ze niet op je apparaat, maar in de ‘boekenkast’ van de app. Dat is wel fijn!

Mijn mening

Ik luister niet vaak luisterboeken, maar de applicatie wilde ik goed testen. En… het werkt prima! (Zelfs zonder internet!) Het geluid is perfect, een fijne voorleesstem en je kunt de snelheid aanpassen. Ik luister nu het boek Het enige verhaal van Julian Barnes.

Voor 4 euro krijg je een aantal mooie boeken. Het werkt gewoon goed!

Speciaal voor jullie: zomeractie!

Zomeractie_Bookchoice

In samenwerking met Bookchoice mag ik jullie een maandabonnement van Bookchoice aanbieden van €3,99 per maand, waarvan je de eerste maand helemaal gratis ontvangt. Dit zijn 8 boeken! Wanneer je je inschrijft, krijg je de boeken van die maand gratis. Bijvoorbeeld: schrijf je je in juli, dan krijg je de boeken van de maand juli gratis.

Lees voor gebruik wel even de algemene voorwaarden.
Je kunt het abonnement altijd weer opzeggen wanneer je dat wilt.

Deze actie is speciaal voor jullie en loopt tot en met 30-09-2018.

Met deze link maak je gebruik van dit speciale aanbod!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Bookchoice voor de gratis proefmaand en fijne samenwerking! Ik ben niet betaald voor dit artikel.

*Meer informatie over samenwerkingen is hier te vinden.

One Reply to “Recensie: Bookchoice & speciale zomeractie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge