Recensie: Contact met je gids – Willem Jan van de Wetering

Contact met je gidsOp Instagram kwam ik het boek Contact met je gids van Willem Jan van de Wetering tegen. Uitgeverij GVMedia vroeg of ik het boek wilde lezen én recenseren. Lees je mee?

Het verhaal

“Contact met je gids” gaat over gidsen. Ieder mens heeft gidsen. De gidsen wijzen je de weg, helpen je en leiden je om blokkades heen. In dit boek ontdek je hoe je het beste contact met je gids kunt maken. Ze geven je boodschappen, maar luister je ook? Je leert signalen kennen. Soms moet je een vertaalslag maken om iets te kunnen doen met de boodschappen van je gidsen. “Contact met je gids” laat je zien dat er meer is.

Mijn mening

De voorkant van het boek was het eerste wat me opviel. Ik vind de voorkant fantastisch. Het straalt een enorme rust uit. Dit is ook het gevoel dat je krijgt van dit boek.

“Contact met je gids” is een spiritueel boek en hier moet je voor openstaan. Wanneer je hier niet van houdt, dan is dit boek niks voor jou.

De schrijfstijl is duidelijk en er worden goede voorbeelden gegeven. De zinnen zijn vrij lang en zitten vol mooie woorden. Het stoorde me niet dat de zinnen langer waren. Het paste bij het boek.

“Contact met je gids” geeft je praktische aanwijzingen om mee aan de slag te gaan. De hoofdstukindeling is goed en het boek is goed opgebouwd. Het boek geeft je een rustig gevoel en laat je op een positieve manier nadenken.

Contact met je gids geeft je een rustig, positief gevoel.

Liefs,

Veronique

*GVMedia bedankt voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Dit boek kopen?
Boeken algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge