Recensie: Cyanide – Melanie van Garderen

CyanideSchrijfster Melanie van Garderen vroeg of ik haar boek Cyanide wilde lezen. Dit is het eerste deel van de Insanelym-serie. De flaptekst sprak me aan en de cover vind ik heel tof. Ben je benieuwd naar wat ik van dit boek vond? Lees dan snel verder.

Het verhaal

“Cyanide” gaat over Eva Cobbs. Ze wordt met geweld uit haar ouderlijk huis getrokken door twee mannen in witte pakken, ze verliest het bewustzijn en komt ergens terecht waar vreselijke dingen met mensen gebeuren. Eva heeft geen idee waarom ze hiervoor is uitgekozen. De tijd verstrijkt en ze komt achter geheimen waarop haar leven gebaseerd is. Wie kan ze vertrouwen?

Mijn mening

De cover is te gek. En ergens past het heel goed bij dit verhaal. Het is mysterieus. Het hele verhaal is een mysterie. Soms was het wat vaag en voelde ik me net zo verloren als Eva. Toch is het een spannend verhaal.

Het begin is apart en het trekt je direct in het verhaal. Er is actie vanaf de eerste pagina. De vaart blijft gedurende het verhaal hoog.

De schrijfstijl van Melanie van Garderen is vlot. Ze heeft oog voor detail zonder te veel weg te geven. Als lezer kun je nog genoeg zelf invullen. Het verhaal is geschreven in de verleden tijd. Daar moet je even aan wennen, maar ben je eenmaal gewend, dan leest het fijn.

Melanie van Garderen creëert interessante personages. Sommige personages zetten je op een dwaalspoor. Dat is heel knap gedaan.

Het einde is fascinerend en een echte cliffhanger! Meer ga ik er niet over zeggen…

Cyanide is een spannend verhaal met interessante personages. Melanie van Garderen heeft oog voor de details.

Liefs,

Veronique

*Bedankt Melanie voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Dit boek kopen?
Boeken algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge