Recensie: Flirten met de playboy – Natasha Madison

Flirten met de playboyVanochtend kwam de recensie van Flirten met de baas online. En nu heb ik de recensie van deel 2 voor je! Van SVM Publishing kreeg ik het boek Flirten met de playboy van Natasha Madison opgestuurd. Ik heb genoten van deel 1 en de verwachtingen voor deel 2 waren hooggespannen.

Het verhaal

In “Flirten met de playboy” volgen we Noah en Kayleigh. Kayleigh is de zus van Lauren en Noah is de beste vriend van Austin. Kayleigh moet niks van mannen hebben, tot ze Noah tegenkomt…

Mijn mening

“Flirten met de playboy” loopt parallel aan “Flirten met de baas”. Hierdoor zijn veel gebeurtenissen herkenbaar als je deel 1 hebt gelezen. Er gebeurt weinig nieuws, maar het is leuk om de gebeurtenissen vanuit twee andere perspectieven te zien.

De kracht van dit boek is de humor. Het is een ultiem feelgoodboek. Het is gewoon grappig en je wordt er blij van. Het is een boek dat je in één keer uitleest op een zomerse dag. Het verhaal is wel een tikkeltje voorspelbaar.

De hoofdstukken zijn kort en hierdoor zit er veel vaart in het boek. De perspectiefwisselingen tussen Noah en Kayleigh zijn leuk gedaan. Je leert beide personages goed kennen.

Flirten met de playboy is een heerlijk feelgoodboek met leuke personages.

Liefs,

Veronique

*Bedankt SVM Publishing voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge