(Gesloten)Veronique’s Feestactie #2: Win De Gifmengster van Juliëtte Heugen!

Veroniquesweek2De Veronique’s Feestweek is begonnen! Een week vol leuke winacties en cadeautjes om de maand december te vieren. Doe je mee?

Gisteren hadden we een vliegende start van de Feestweek door de winactie met Uitgeverij Aspekt. Vandaag maak je kans op het boek De Gifmengster van Juliëtte Heugen. Juliëtte wilde heel graag meedoen met de Feestweek en daarom stelt zij 1 exemplaar van haar boek De Gifmengster beschikbaar! Heel tof! ‘De Gifmengster’ is een mooie historische roman en zeker een aanrader om te lezen.

Deze winactie is gesloten!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Juliëtte Heugen voor je samenwerking!

42 Replies to “(Gesloten)Veronique’s Feestactie #2: Win De Gifmengster van Juliëtte Heugen!”

  1. De gifmengster, dat lijkt me een verhaal vol intriges. Ik loot graag mee voor deze historische romanszz.

  2. Een paar jaar geleden was ik zelfs een gifmengster, tenminste zo werd het wel genoemd. Ik werkt in een apotheek. Daar werk ik niet meer, maar het boek lijkt me geweldig

  3. De flaptekst van dit boek geeft me een klein beetje het gevoel van de tv-serie Reign! Die serie vond ik zo leuk en ik ben dol over historische romans over koningen, intriges en dat soort dingen, dus ik denk dat ik de Gifmengster waanzinnig zal vinden!

  4. Ik loot heel erg graag mee voor dit mooie boek. Gifmengster, wat moet en mag ik me daar bij voorstellen. Ben benieuwd en getriggerd!

  5. Historische boeken zijn (nog) niet mijn genre maar een boek met zo’n intrigerende titel wil ik heel graag lezen

Comments are closed.