(Gesloten) Veronique’s Feestweek #3: Win 2 boeken van Tjeerd Langstraat & kortingscode!

Veroniquesfeestweek3De Veronique’s Feestweek is begonnen! Een week vol leuke winacties en cadeautjes om de maand december te vieren. Doe je mee?

De derde dag van de Veronique’s Feestweek is aangebroken! Vandaag heb ik een kortingscode voor het boek Villa Gladiola (Tjeerd Langstraat) voor je en maak je kans op een boekenpakket met daarin 2 boeken van Tjeerd Langstraat. In het boekenpakket zitten de boeken Eeuwig Donker en RÄV.

Kortingscode

Tjeerd heeft een kortingscode voor jullie! Met de code feestweek krijg je 5 euro korting op de papieren versie van het boek Villa Gladiola (alleen geldig wanneer je direct je bestelling plaatst bij Tjeerd). De code is ook geldig in combinatie met de andere boeken van Tjeerd Langstraat. De code is geldig t/m 1 januari 2019.

Let op: Je kunt de code alleen gebruiken als je een bestelling direct bij Tjeerd Langstraat plaatst. Hij is dus niet geldig bij externe aanbieders van het boek.

Deze winactie is gesloten!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Tjeerd Langstraat voor je samenwerking!

34 Replies to “(Gesloten) Veronique’s Feestweek #3: Win 2 boeken van Tjeerd Langstraat & kortingscode!”

  1. Ik heb de eer gehad om Villa Gladiola te lezen en ik ben instant snt fan geworden van Tjeerd. Zijn manier van schrijven is gewelsig, je wordt helemaal meegezogen in het verhaal. Ik zou er heel erg blij van worden als ik ook zijn andere boeken zou winnen.

  2. Oei ik zou Tjeerd toch wel willen vinden onder mijn kerstboom, lijkt me heerlijk om de kerstdagen door te brengen met deze spannende boeken. Dus heel hard duimen nu en hopen dat de kerstman mij goedgezind is.

  3. Super mooi pakket van een nog onbekende schrijver voor mij. Dus extra leuk 🙂

  4. Ik ken deze schrijver niet maar ik ben gek op thrillers dus zeer benieuwd naar deze boeken. Ik doe dus heel graag mee.

  5. Tjeerd Langstraat is voor mij nog totaal onbekend. Heel graag maak ik kans. Lijkt mij enorm leuk om een voor mij onbekende schrijver te ontdekken.

  6. Altijd leuk. Een boek van een voor mij nog onbekende schrijver. Ik doe mee.

  7. Voor mij een nieuwe schrijver. Lijkt me wel wat. Loot daarom graag mee.

  8. Graag doe ik mee voor deze spannende boeken, deze schrijver ken ik nog niet maar ik lees heel graag thrillers

  9. Ik ben (nog) niet bekend met deze schrijver maar het lijkt me zeker wat.

Comments are closed.