Boekentip: 3 Valentijnsverhalen & maak kans op een valentijnspakket!

Covers van De Verhalenfabriek

Wiehoo! De eerste dag van de Feelgoodboekenweek is een feit! Ik heb er heel veel zin! En we beginnen direct goed. Ik vertel je graag alles over 3 nieuwe valentijnsverhalen van De Verhalenfabriek en je maakt kans op een valentijnspakket. Laten we snel beginnen! Lees je mee?

Het verhaal van Een tweede kans – Linda Babel

Cover van De Verhalenfabriek

Taartenbakster Jildou draait haar hand niet om voor een mooie bruidstaart. Totdat haar ex gaat trouwen… Het leven van taartenbakster Jildou staat op zijn kop als ze hoort dat haar eerste liefde Aldrik weer terug is in het Friese dorpje Warns. Zeven jaar geleden heeft ze de keuze gemaakt om niet met hem hem mee te gaan toen hij naar Amsterdam verhuisde. Stiekem hoopt Jildou dat hij teruggekomen is voor haar.Niets is minder waar. Sterker nog: hij gaat trouwen. Tot overmaat van ramp krijgt Jildou de opdracht om de bruidstaart te verzorgen. Ze besluit haar ex te laten zien wat hij misloopt, maar raakt verstrikt in haar eigen leugens. Gaat Jildou de weg naar de liefde terug vinden?

Vanaf 12 februari verkrijgbaar!

Of je kunt het boek kopen via Bol.comBookspot of Bruna.

Het verhaal Geen Valentijn voor mij – Liz Ouwens

Cover van De Verhalenfabriek

Als kind geloofde Eva heilig in een naakt, klein en mollig jongetje met vleugels en pijl en boog. Cupido, volgens de Romeinse mythologie de god van de liefde, was haar idool. Hij zorgde ervoor dat mensen verliefd op elkaar werden met zijn scherpe, gouden pijl. Ze was ervan overtuigd dat hij één van zijn pijlen voor haar zou bewaren. Inmiddels is ze vijfenveertig en is ze de ware nog nooit tegengekomen. Ze kent de liefde van haar vrienden en houdt ontzettend veel van haar zoon, maar ze wil meer. Ze laat zich overhalen op een datingapp te gaan, maar of dat nou zo’n goed idee is…

Vanaf 12 februari verkrijgbaar!

Of je kunt het boek kopen via Bol.comBookspot of Bruna.

Het verhaal van Hartje centrum – Janice Bakker

Cover van De Verhalenfabriek

Hogeschooldocent Robin ontvangt van haar werkgever een e-mail waarin ze wordt opgeroepen om een kamer beschikbaar te stellen aan een internationale student. Robin piekert er niet over. Dat doet toch niemand? En zéker zij niet, nog in geen honderd jaar. Geen vreemden in haar huis. Maar het vertrek van haar huisgenoot dwingt haar om terug te komen op haar besluit. En dat blijkt onverwacht goed uit te pakken: haar nieuwe huisgenoot is een knappe Italiaan met Nederlandse roots voor wie Robin als een blok voor valt. Maar dat is natuurlijk niet de bedoeling…

Vanaf 12 februari verkrijgbaar!

Of je kunt het boek kopen via Bol.comBookspot of Bruna.

Meedoen aan een online leesclub?

💕 Op 14 februari organiseert Leesclub ‘Lang en Gelukkig’ een instalive book meet up voor de verhalen ‘Hartje centrum’ en ‘Een tweede kans’. Om 20 uur gaan de dames live op het account van
En we hebben nog meer leuks! Op Valentijnsdag organiseert Leesclub ‘Lang en Gelukkig’ een instalive book meet up voor hun valentijnsverhalen Hartje Centrum en Een tweede kans. Om 20.00 uur gaan de dames live via het account van @boekentipsvanmevrouwbakker. Klets je gezellig mee?

Winactie: Maak kans op 1x het Valentijnspakket vol e-books!

Covers van De Verhalenfabriek

Nieuwsgierig geworden naar deze valentijnsverhalen? Dan heb ik goed nieuws! Je maakt nu kans op één valentijnspakket met deze 3 e-books!

Hoe doe je mee?

Je kunt meedoen door hieronder een reactie met een geldig e-mailadres achter te laten.

De winactie sluit op 7 februari 2023 om 23.59 uur.

Op  8 februari 2023 trek ik een lootje en neem ik via de mail contact op met de winnaar.

De winnaar dient voor 9 februari 2023 23.59 uur te reageren. Reageert de winnaar later dan 9 februari 2023? Dan gaat de prijs naar iemand anders!

Je persoonsgegevens worden alleen gebruikt als jij de winnaar van het valentijnspakket bent. De gegevens worden na de winactie verwijderd. De gegevens worden doorgegeven aan De Verhalenfabriek. Zij zorgen dat de e-books bij jou komen. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.

Even een disclaimer over het gebruik van de e-books. Deze e-books zijn alleen voor persoonlijk gebruik. Het doorgeven is illegaal en strafbaar. Je maakt alleen kans op een e-book.

Niet gewonnen? Je kunt dit boek ook kopen via Bol.comBookspot of Bruna.

Ik wens je veel plezier bij de winactie!

Niks missen van de Feelgoodboekenweek?

Abonneer je hieronder gratis Veronique’s Boekenhoekje en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt De Verhalenfabriek voor de toffe samenwerking!

Dit artikel is een samenwerking. Meer informatie lees je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

15 Replies to “Boekentip: 3 Valentijnsverhalen & maak kans op een valentijnspakket!”

 1. Dag Veronique,
  Wat een leuke winactie is dit! Ik ben razend benieuwd naar deze leuke verhalen! Ik doe heel graag mee met deze winactie en kan al niet wachten om ze te lezen! 🥰🍀
  Groetjes Anke

 2. Dat wordt een gezellige valentijn met zoveel mooie verhalen om uit te kiezen. Heerlijk op de bank met een kop thee en chocolade. 😊

 3. Jaa gaaf pakket! Prachtige covers en de verhalen van de Verhalenfabriek zijn altijd goed. Kijk hier ook alweer naar uit en ze winnen is dan natuurlijk helemaal gaaf.

 4. Jaa gaaf pakket! Prachtige covers en de verhalen van de Verhalenfabriek zijn altijd goed. Kijk hier ook alweer naar uit en ze winnen is dan natuurlijk helemaal gaaf.

 5. Jaa gaaf pakket! Prachtige covers en de verhalen van de Verhalenfabriek zijn altijd goed. Kijk hier ook alweer naar uit en ze winnen is dan natuurlijk helemaal gaaf.

 6. Jaa gaaf pakket! Prachtige covers en de verhalen van de Verhalenfabriek zijn altijd goed. Kijk hier ook alweer naar uit en ze winnen is dan natuurlijk helemaal gaaf.

 7. Jaa gaaf pakket! Prachtige covers en de verhalen van de Verhalenfabriek zijn altijd goed. Kijk hier ook alweer naar uit en ze winnen is dan natuurlijk helemaal gaaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge