Boekenweek 2024!


Van 16 tot en met 24 maart is het weer tijd voor de Boekenweek! Ik vertel je alles over het boekenweekgeschenk en ik vertel je meer over een hele toffe blogreeks… Lees je mee?

Over de Boekenweek

Van 16 tot en met 24 maart staat Nederland in het teken van boeken. Je krijgt bij aankoop van boeken van minimaal 15 euro het boekenweekgeschenk cadeau! Dit jaar is het thema ‘Bij ons in de familie’. De familie Chabot schreef dit jaar samen het geschenk ‘Gezinsverpakking’. Daarnaast kun je voor 5 euro de gedichtenbundel van Bart Chabot ‘Ooievaarsblues’ kopen.

Er zijn verder verschillende activiteiten. Op deze site van de Boekenweek zie je een overzicht. Daarnaast bieden veel bibliotheken nog andere activiteiten aan.

Toffe blogreeks: Boekentips van auteurs

Boekentips van auteurs

Op woensdagavond 13 maart 22.00 uur kreeg ik een spontaan idee… Met Veronique’s Boekenhoekje heb ik de mogelijkheid om mijn passie en liefde voor lezen en boeken te delen. Ik wil iedereen enthousiast maken over het lezen van verhalen en inspireren om een boek op te pakken. Dit is altijd de insteek van mijn blog geweest. Hoe kan ik dat het beste doen dan tijdens de Boekenweek de ultieme favoriete boeken van verschillende auteurs te delen? Zo werd het idee geboren.

Ik peilde het bij twee lieve (auteurs)vriendinnen en ze waren enthousiast. Ik plaatste het op Instagram en toen gebeurde er iets magisch. Het eerste idee was 2 artikelen met ieder 5 auteurs. Dit was misschien een beetje te naïef van mij. Het is geëxplodeerd en inmiddels heb ik meer dan 45 auteurs (!) bereid gevonden om mee te werken. Wieh! Het worden niet 2 artikelen, maar iets meer…

Vanaf dinsdag 19 maart verschijnt er elke dag tot 24 maart een artikel bomvol boekentips van auteurs. Maak je klaar voor een week vol mooie tips. Dompel je onder in de wereld van boeken en laat je inspireren!

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Zie ik je bij de boekentips?

Bestel je boeken bij o.a. Bol of Bruna of steun de lokale boekhandel!

Liefs,

Veronique

Dit artikel is geen betaalde of gesponsorde post. Ik wilde gewoon heel graag mijn enthousiasme met je delen!

Meer lezen over samenwerkingen? Je leest het in de disclaimer.

Dit artikel bevat affiliate links. Koop je via mijn link een artikel (iets anders dan boeken mag ook) dan krijg ik een commissie! Jij merkt er niks van, maar je steunt wel Veronique’s Boekenhoekje. Meer informatie is hier te vinden.

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge