Hoe gaat het?

Hoe gaat het?

Het was even stil op mijn social media en op mijn blog. In dit korte artikel vertel ik je meer over hoe het gaat. Lees je mee?

Ten eerste hoop ik dat het goed gaat met jou. Dat je gezond bent en dat de mensen om je heen gezond zijn.

Stilte

Hoe gaat het met mij? Dat is een vraag die ik me de afgelopen weken vaak gesteld heb. Het was stil op mijn blog en social media. Ik ben namelijk goed ziek geweest. Misschien het virus of gewoon een stevige griep. Geen idee. Het was soms beangstigend en ontzettend naar.

Het herstel duurt langer dan ik dacht. Soms ben ik nog snel moe en ik moet alles weer opbouwen. Mijn conditie moet weer beter worden. Ik moest wennen aan het lezen van boeken. In het begin kon ik alleen op mijn e-reader lezen. Inmiddels gaat het lezen beter en wat heb ik het gemist! Het wennen aan de computer vergt wat meer energie. Kleine stapjes… Elke dag gaat het een stapje beter!

Komende tijd

Wat kun je de komende tijd verwachten? Ik heb een aantal boeken gelezen en die moet ik nog recenseren. Deze zullen sowieso online komen. Alleen wanneer en hoe vaak per week? Geen idee. Ik heb alle uitgevers en schrijvers een mail gestuurd. Wat een lieve reacties kreeg ik! Het duurt gewoon allemaal wat langer.

Ik hoop dat het goed met je gaat. Stay safe!

Liefs en tot snel,

Veronique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge