Ik ben jarig!

jarigVandaag is het 11 december. Ik ben jarig! 24 kaarsjes mag ik uitblazen. En wat was het een leuk jaar met veel leuke momenten en toffe dingen, maar ook zwaar en emotioneel. Ik blik even terug. Lees je mee?

Toffe reizen 

Ik maakte 2 hele toffe reizen in de zomer. Met pap en mijn zusje ging ik naar Italië en met vriendlief naar Londen. Twee verschillende landen en culturen in 2 weken tijd. Wat vond ik het geweldig. Ik denk nog vaak terug aan het moment bij Buckingham Palace. Als een klein kind stuiterde en sprong ik rond vriendlief. Eindelijk zag ik het paleis. Een hoogtepunt van onze reis naar Londen.

Eindelijk! Na 8 jaar zag ik de Changing of the guards!

Studie 

Mijn studie gaat enorm goed en eind 2019 hoop ik af te studeren. Ik studeer communicatie en multimedia design en ik ben nog elke keer blij dat ik deze studie heb gekozen. In september begon ik met stage lopen bij een heel leuk bedrijf. Ik heb het er naar mijn zin. Ik moest wennen aan het nieuwe ritme, maar het gaat steeds beter.

Privé

Hoe gaat het echt met me? Dat is een vraag die me bezig hield. Sinds september houd ik mezelf goed in de gaten. Ik ken mijn trucjes om me goed te voelen. Privé gebeurde er iets heftigs en daar zitten we nog middenin. Ik ga er ook niet verder op in.

En met oma? Er zijn momenten dat ik oma enorm mis. Soms zou ik haar nog een keer willen knuffelen of iets willen zeggen. Maar ik weet ook… 1 keer is niet genoeg. Toch is ze wel bij me en dat voelt heel fijn.


Blog

Ik begon met video’s maken en dat ga ik zeker weer oppakken. Het is zo anders dan geschreven content. Ik had een paar mooie samenwerkingen met leuke uitgeverijen waar ik megatrots op ben. En ik ben jurylid van The Indie Awards. Dat vind ik nog steeds heel gaaf! Met bloggen gaat het goed, ik kan mijn ei erin kwijt en ik begin steeds groter te dromen.

Vandaag ben ik dankbaar voor “mijn” jaar. Ik blik terug op een tof jaar en ik hoop dat komend jaar nog leuker mag worden!

Enne… Vanmiddag komt de eerste winactie online! Doe je mee?

Liefs,

Veronique

6 Replies to “Ik ben jarig!”

  1. Gefeliciteerd met je verjaardag! Hoop dat er komend jaar ook veel leuke dingen op de planning staan en de privé dingen wat beter gaan of een plekje krijgen. Fijne dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge