Veronique’s Week 14: Kerstboom

In Veronique’s Week neem ik je mee in mijn week of klets ik gezellig met jullie.

Deze week zette ik de kerstboom op en heb ik vooral veel foto’s van Tommy voor je! Lees je mee?

Vrijdag – 30 november 2018

Ik ging ’s avonds uiteten en van vriendlief kreeg ik onderstaande foto doorgestuurd. Tommy bleef bij ons logeren en hij was lekker aan het knabbelen. Te lief!

Zaterdag – 1 december 2018

Wohoooo! De maand december is officieel begonnen. Ik had een hele ontspannen dag. We gingen naar de stad en liepen met Tommy.

Zondag – 2 december 2018

Ik zette de kerstboom op, genoot van kerstliedjes en ik las de Linda met het interview met Michelle Obama. Het boek, Becoming (mijjn verhaal), van Michelle Obama is nu ook uit (ook in het Nederlands) en ze vertelt o.a. over haar tijd als presidentsvrouw. Benieuwd naar!

Maandag – 3 december 2018

Ik had een drukke stagedag en ik kom bij mama… en Tommy was heel blij!

Dinsdag – 4 december 2018

Ik maakte deze foto voor ik naar stage ga. Dit is namelijk mijn nieuwe jurkje! Ik ben gek op leuke printjes en jurkjes. ’s Avonds maakte ik kip met zoete aardappelfrietjes en tomatensla. Ik kreeg ook op stage een chocoladeletter!

Woensdag – 5 december 2018

Sinterklaasavond! ’s Avonds zag ik tommy bij mams en hij was heel blij om me te zien.

Verder waren het vooral drukke stagedagen en ik las niet zoveel boeken. Ik ben gewoon soms te moe. Dat kan wel eens 🙂 Vanaf deze week ga ik ook beginnen in de boeken voor The Indie Awards. Heel leuk! 🙂 Volgende week wordt heel druk, maar zo leuk! Ik ben jarig en op mijn blog is de Veronique’s Feestweek! Je kunt allerlei toffe boeken winnen en er zijn kortingscodes! Doe je mee?

Hoe was jouw week? 

Liefs,

Veronique
Boeken algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge