Wat is Non-fictie Friday?

Non-fictie FridayDaar ben ik weer met een apart artikel over een nieuw concept op mijn blog. Ik liep al langer met het idee voor een nieuw soort artikel. Soms lees ik liever een waargebeurd verhaal of verdiep ik mij in een bepaald onderwerp. Ik wilde mijn enthousiasme graag met jullie delen en ik wilde graag iets doen met genre non-fictie.

In Non-fictie Friday bespreek ik een non-fictie boek. Een paar keer per maand verschijnt er een Non-fictie Friday op vrijdag. Ik geef meer informatie over het boek, je leest mijn mening en soms maak ik het persoonlijk. Ik deel dan een inzicht, een persoonlijk  verhaal of iets anders.

Soms komt een non-fictie boek ook online als ‘normale’ recensie. Wanneer ik een goed gevoel krijg bij een ‘normale’ recensie, dan kies ik voor de ‘normale’ recensie. En soms past Non-fictie Friday beter, dan kies ik voor de Non-fictie Friday. Ik bekijk per boek wat het beste past.

De ‘normale’ recensies blijven gewoon online komen. Ik lees veel verschillende soorten boeken en dat blijf ik gewoon delen.

Ik vind het heel spannend, maar ik heb vooral zin om leuke, inspirerende boeken te delen met jullie!

Liefs,

Veronique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge