Koken met Veer: Drie gangen diner maken

Koken met Veer

Vandaag een nieuwe Koken met Veer. Ik kookte een drie gangen diner voor mama en in dit artikel ga ik je alle gerechten laten zien. In mijn Instagramstories/Het verhaal op Facebook liet ik ook alle stappen al zien. Kijk je mee?

Boodschappen

Ik maakte van te voren een lijstje en het totaal was ongeveer twaalf euro voor twee personen. Ik deed mijn boodschappen bij de Jumbo.

*Dit artikel is niet gesponsord door Jumbo.

*Ik had wel al uien, knoflook, bakboter, kruiden en bouillonblokje in huis en dit heb ik niet in het totaal bedrag opgenomen.

Jumbo
Jumbo

Voorgerecht: zoete aardappel – wortel soep

Als voorgerecht maakte ik een zoete aardappel- wortel soep. Het gerecht komt van de site van de Jumbo. Alleen deed ik de stappen een tikkeltje anders. Ik bakte bijvoorbeeld de groente eerst even aan en deed er daarna pas water bij. Ik deed er ook geen brood bij. Het smaakte zeer goed!

Hoofdgerecht: gnocchi met spinazie, champignons en blauwe kaas

Als voorgerecht maakte ik één van mijn lievelingsgerechten. Normaal doe ik er altijd tomaatjes in, maar dit keer koos ik voor champignons. Ik vond het gerecht met champignons op een foodblog. De blauwe kaas kun je ook vervangen door bijvoorbeeld roomkaas.

Nagerecht: Tompouce kwark

En als nagerecht koos ik voor tompouce kwark. Dit viel echter erg tegen. Het smaakte totaal niet tompouce en het had een beetje een chemische nasmaak. Jammer! De verpakking vond ik wel erg leuk en de vanillesmaak was wel echt lekker. Het kwam toch nog goed 😉

*Ik had een klacht ingestuurd naar Danio, want ik was enorm teleurgesteld. Ik kreeg wel een mooie reactie van Danio. Ze gingen ermee aan de slag!

Dit was weer een Koken met Veer! Ik hoop dat je het leuk vond.

Liefs,

Veronique

*Dit artikel is geen samenwerking met Jumbo of Danio, maar gewoon mijn creatieve ingeving!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge