Recensie: Bitterzoet – Stephanie van der Pol

Cover van De Verhalenfabriek

Tijd voor een heerlijk verhaal! Van auteur Stephanie van der Pol las ik Bitterzoet. Wat is dit een goed verhaal zeg! Ik vertel je er graag meer over. Lees je mee?

Het verhaal van Bitterzoet

Eva is het schoolvoorbeeld van een geslaagde carrièrevrouw. Ze is verantwoordelijk voor de sales bij Ocean View, een bedrijf dat luxe jachten bouwt. Samen met haar collega Daan vormt ze een gouden duo en halen ze de een na de andere klant aan boord. Maar als Eva van een succesvolle zakenreis terugkomt, vindt ze een verrassing uit haar turbulente verleden op de stoep.

Eva kan niet voorkomen dat Daan steeds meer betrokken raakt in haar zorgvuldig afgeschermde privéleven. En als ze privé niet snel orde op zaken stelt, dreigt Ocean View een enorme zakendeal mis te lopen… Maar is het wel zo simpel om werk en privé gescheiden te houden?

Mijn mening

Door ‘Bitterzoet’ ben ik fan van Stephanie van der Pol! Wat was dit een leuk verhaal. Vanaf de eerste pagina zat ik in het verhaal en ik was zo nieuwsgierig om verder te lezen. Ze heeft een fijne stijl en het leest lekker vlot.

De personages lijken op het eerste oog heel vlak, maar er komt al gauw meer diepgang in. Dit doet Stephanie van der Pol op een subtiele manier. Eva is zo’n leuk personage. Ze stal mijn hart. Samen met Daan is zij een leuk duo.

Halverwege het verhaal kreeg ik het gevoel dat dit wel eens een heel goed verhaal kon worden. Ik wilde eigenlijk niet meer stoppen met lezen en eigenlijk… had het verhaal langer mogen duren. Het plot zit goed in elkaar. Het is soms zelfs spannend. Ik heb gewoon heel erg genoten van dit goede tussendoortje! Favoriet van mij!

Benieuwd naar dit boek? Bestel dit boek bij o.a. Bol of BrunaOok te lezen via Kobo Plus!

Blogmas 2023

Dit artikel is onderdeel van Blogmas 2023! Samen tellen we op Veronique’s Boekenhoekje af tot en met 31 december. Elke dag verschijnt er minimaal 1 artikel. Verwacht veel recensies, boekentips, winacties en nog veel meer leuks. Ik heb er zin in! Hopelijk jij ook!

Als eerste de nieuwe blogposts van Blogmas lezen? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Liefs,

Veronique

Bedankt De Verhalenfabriek voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Koop je via mijn link een artikel (iets anders dan boeken mag ook) dan krijg ik een commissie! Jij merkt er niks van, maar je steunt wel Veronique’s Boekenhoekje. Meer informatie is hier te vinden.

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Gegevens van Bitterzoet

Auteur: Stephanie van der Pol
ISBN e-book: 9789461098665 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge