Boekentip: Koken met Karin – Wereldgerechten zónder pakjes & zakjes – Karin Luiten


Bij Het Indie Uitgeversfestival ontmoette ik Karin Luiten. Haar nieuwste kookboek Koken met Karin – Wereldgerechten zónder pakjes & zakjes is uitgekomen en ik mocht haar kookboek testen. Heel tof! Ik vertel je graag meer over dit nieuwe kookboek. Lees je mee?

Over het kookboek Koken met Karin – Wereldgerechten zónder pakjes & zakjes

Wereldgerechten, we zijn er dol op. Maar een pakje of zakje heb je daar helemaal niet voor nodig.

Waarom altijd aardappels-groente-vlees als je ook de ene avond Spaans kunt eten, de volgende Mexicaans en de dag daarna Chinees? Wereldgerechten, we zijn er dol op. Maar een pakje of zakje heb je daar helemaal niet voor nodig. Met dit kookboek reis je in 115 recepten de wereld rond. Van Amerikaanse jambalaya tot Spaanse paella, van Thaise kip siam tot Mexicaanse taco’s, van Zweedse balletjes tot Italiaanse lasagnette. Recepten met vlees, vis én vega, want van tal van klassiekers is er ook een speciaal bedachte vegetarische variant, denk aan Kantonese kip-zonder-kip of Griekse kofta-zonder-gehakt. Een vrolijk boek met reisverhalen om bij weg te dromen vanaf je eigen bank en een berg overheerlijke recepten waarvoor je het land niet uit hoeft. Makkelijk om te maken en voorzien van heel veel extra tips en trucs. – 115 recepten uit 34 landen die niet kunnen mislukken – goed verkrijgbare ingrediënten – veel tips en variaties – vlees, vis én vega.

Mijn mening in het kort

Ik maakte al een tweetal recepten uit het kookboek. Het is een makkelijk kookboek met veel herkenbare recepten, zoals de bekende wereldgerechten van Knorr. Ik maakte een heerlijke pasta en de Tom Kha Kai soep is een echte favoriet. Ik paste de gerechten een beetje aan mijn smaak aan en ik maakte ze bijvoorbeeld vega i.p.v. met vlees. De illustraties zijn prachtig en de recepten duidelijk. Hieronder een tweetal creaties van mij 🙂


Dit kookboek is het ideale cadeau voor de kookliefhebber!

Koop het boek hieronder:

 Bestel dit boek bij o.a. Bol of Bruna of steun de lokale boekhandel!

Blogmas 2023

Dit artikel is onderdeel van Blogmas 2023! Samen tellen we op Veronique’s Boekenhoekje af tot en met 31 december. Elke dag verschijnt er minimaal 1 artikel. Verwacht veel recensies, boekentips, winacties en nog veel meer leuks. Ik heb er zin in! Hopelijk jij ook!

Als eerste de nieuwe blogposts van Blogmas lezen? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Liefs,

Veronique

Bedankt Karin Luiten voor het fijne gesprek en het mooie kookboek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Koop je via mijn link een artikel (iets anders dan boeken mag ook) dan krijg ik een commissie! Jij merkt er niks van, maar je steunt wel Veronique’s Boekenhoekje. Meer informatie is hier te vinden.

Op zoek naar een proeflezer en/of meelezer voor je manuscript? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge