Recensie: Kerstgeheimen 1 – De verloren brief – Leonie van der Kolk

Cover van Leonie van der Kolk

Van auteur Leonie van der Kolk mocht ik meedoen aan de blogtour van De verloren brief. Het is het eerste deel in de ‘Kerstgeheimen’-serie. Ik heb enorm genoten van dit leuke verhaal. In mijn recensie lees je er meer over. Lees je mee?

Het verhaal van De verloren brief

Rosies geluk kan niet op als haar vriend haar met kerst als verrassing meeneemt naar Engeland. Ze geniet volop van de fonkelende lichtjes, gezellige haardvuurtjes en het drinken van warme chocolademelk.

Tijdens een wandeling door het pittoreske dorpje loopt ze nietsvermoedend een boekhandel binnen. Hier vindt ze een oud boek met een mysterieuze envelop. Er blijkt een zestig jaar oude liefdesbrief in te zitten. Rosie is vastbesloten hier meer over te weten te komen, maar dat blijkt niet zo gemakkelijk als gedacht. Lukt het haar om de geheimen achter de brief te onthullen? En wat voor hartverwarmende verrassingen staan haar in deze feestelijke periode nog meer te wachten?

Mijn mening

‘De verloren brief’ heeft een leuke cover. Je krijgt echt zin in Kerst! Het verhaal is leuk, lief en heel warm. En misschien zelfs schattig. Ik heb zo genoten van dit verhaal.

Leonie van der Kolk beschrijft op een mooie manier de omgeving. Je waant je echt in Engeland. Dit vond ik heel sterk aan dit mooie verhaal. De beschrijvingen zijn heerlijk!

De dialogen liepen, voor mijn gevoel, niet altijd even soepel. Soms miste ik ook wat emoties. Het is nog een tikkeltje oppervlakkig. De personages zijn leuk en ik vond Rosie heel lief. Ze is heel oprecht.

Ik kijk nu al uit naar meer van Leonie van der Kolk en ik ben zeker benieuwd naar ‘Kerstgeheimen 2’!

De verloren brief is een heerlijk verhaal!

Benieuwd naar dit boek? Bestel dit boek bij o.a. Bol of BrunaOok te lezen via Kobo Plus!

Blogtour De verloren brief

Deze leuke bloggers/bookstagrammers doen mee aan de blogtour:

Blogmas 2023

Dit artikel is onderdeel van Blogmas 2023! Samen tellen we op Veronique’s Boekenhoekje af tot en met 31 december. Elke dag verschijnt er minimaal 1 artikel. Verwacht veel recensies, boekentips, winacties en nog veel meer leuks. Ik heb er zin in! Hopelijk jij ook!

Als eerste de nieuwe blogposts van Blogmas lezen? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Liefs,

Veronique

Bedankt Leonie van der Kolk voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Koop je via mijn link een artikel (iets anders dan boeken mag ook) dan krijg ik een commissie! Jij merkt er niks van, maar je steunt wel Veronique’s Boekenhoekje. Meer informatie is hier te vinden.

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Gegevens van De verloren brief

Auteur: Leonie van der Kolk
ISBN e-book: 9789083388311

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge