Recensie: Vleugelslag – Suzanne van Bilderbeek


Ik sta te popelen om de recensie van Vleugelslag van Suzanne van Bilderbeek te delen met je. Ik heb zo genoten van dit tweede deel van de ‘Bevrijd me’-serie. Lees je mee?

Let op: er kunnen spoilers uit deel één in deze recensie staan. Lees anders eerst de boekentip over ‘Vleugellam’.

Het verhaal van Vleugelslag

Alessa wil in het tweede deel van de Bevrijd me-trilogie een ding: antwoorden. Dan kan ze weer verder met haar leven. Dat blijkt minder makkelijk dan gedacht. Nu Matthew terug is in Amerika, lijkt het leven gewoon door te gaan. Tot hij weer oog in oog staat met Alessa en de keuze die hij maakte minder makkelijk voelt. Om Alessa de antwoorden te geven waarnaar ze zoekt, moet hij een hoop oud zeer opgraven en tegelijk een balans zien te vinden tussen de liefde en zijn gezin.

Meer lezen over het verhaal? Lees dan ook het interview met Suzanne!

Mijn mening

Na ‘Vleugellam’ was ik heel benieuwd naar deel twee. Het eerste deel blijft mijn favoriet, maar ‘Vleugelslag’ is een mooie opvolger in de serie. De covers passen goed bij elkaar. Ik houd ervan als covers bij elkaar passen. De vormgeving in de paperback is fantastisch. Echt een feestje om hem als papieren versie in je kast te hebben. Je kunt het beste het eerste deel als eerste lezen. Hierdoor heb je geen spoilers.

Ik las dit verhaal in één avond uit. Zegt genoeg toch? Suzanne van Bilderbeek heeft een eigen stijl. Het leest gewoon heel makkelijk.

Het verhaal is leuk en het is zo lekker dramatisch. Sommige gebeurtenissen kun je misschien voorspellen, maar dat vond ik niet erg.

Alessa is een tof personage. Ze is verknipt en soms wilde ik haar door elkaar schudden. Ik vond haar nog een tikkeltje oppervlakkig. Ik ben benieuwd of je in deel drie meer te weten komt over Alessa. Het kindje van Matthew is zo schattig!

Ik ben benieuwd naar meer in deel drie!

Vleugelslag is zo’n leuk tweede deel! Het is een mooie opvolger in de serie!

Benieuwd naar dit boek? Bestel dit boek bij o.a. Bol of Bruna of steun de lokale boekhandel!

Blogmas 2023

Dit artikel is onderdeel van Blogmas 2023! Samen tellen we op Veronique’s Boekenhoekje af tot en met 31 december. Elke dag verschijnt er minimaal 1 artikel. Verwacht veel recensies, boekentips, winacties en nog veel meer leuks. Ik heb er zin in! Hopelijk jij ook!

Als eerste de nieuwe blogposts van Blogmas lezen? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Liefs,

Veronique

Bedankt April Books voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Koop je via mijn link een artikel (iets anders dan boeken mag ook) dan krijg ik een commissie! Jij merkt er niks van, maar je steunt wel Veronique’s Boekenhoekje. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Vleugelslag

Auteur: Suzanne van Bilderbeek
Uitgever: April Books
ISBN paperback: 9789464820508
ISBN E-book: 9789464820515

Op zoek naar een proeflezer en/of meelezer voor je manuscript? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge