Boekentip: Vleugellam – Suzanne van Bilderbeek

Cover van April Books

Vandaag verschijnt het nieuwste boek van Suzanne van Bilderbeek! Vleugellam is het eerste deel in de ‘Bevrijd me’-serie! Ik vertel je graag meer over dit bijzondere verhaal. Lees je mee?

Het verhaal van Vleugellam

De 23-jarige student bedrijfskunde Alessa weet niet wat ze meemaakt als de knappe klant van haar bijbaan, bij coffeeshop High Lounge, de baas blijkt te zijn van haar stagebedrijf. Alessa is al jarenlang op zichzelf aangewezen en kan zich prima redden, maar Matthew brengt haar aan het wankelen. En het ergste is: ze heeft zijn hulp nodig om het leven op te bouwen dat ze voor ogen heeft. Zodra de dertigjarige Matthew Williams tegenover stagiaire Alessa staat, weet hij dat zijn schaduwkant aan het licht kan komen. Als eigenaar van een vastgoedbedrijf heeft hij macht en aanzien, maar zij kent het geheim dat hem genadeloos kan breken. Alleen niet als hij haar eerst breekt… Helaas voor hem geeft Alessa zich minder makkelijk gewonnen dan verwacht.

Ik mocht het verhaal al proeflezen. De personages met hun verschillende lagen, de sfeer en de stijl van Suzanne maken dit een mooi verhaal!

Meer lezen van Suzanne van Bilderbeek?

Benieuwd naar dit boek? Bestel dit boek bij o.a. Bol.com of Bruna of steun de lokale boekhandel!

Het volgende artikel komt op 17 oktober! Tot dan!

Liefs,

Veronique

*Dit boek is geen recensie-exemplaar. Het is puur mijn enthousiasme. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Vleugellam

Auteur: Suzanne van Bilderbeek
Uitgeverij: April Books
ISBN e-book: 9789464821116 
ISBN paperback: 9789464820676 

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge