Boekentip: Hasta Luego – Suzanne van Bilderbeek

Hasta Luego Suzanne van Bilderbeek
Cover van Books and Butterflies

Suzanne van Bilderbeek kun je kennen van haar boeken ‘Zolang je van me houdt‘ en ‘Zolang je bij me blijft‘. Nu heeft Suzanne een novelle uitgebracht! Hasta Luego is een lekker vrolijk verhaal in zomerse sferen. Ik mocht het al proeflezen en ik vond het een heerlijk verhaal. Ik vertel je er graag meer over!

Het verhaal van Hasta Luego

Om de drukte in Nederland te ontlopen, vlucht Pleun voor acht dagen naar Gran Canaria. Als freelance redacteur kan zij overal ter wereld werken, maar dit is de eerste keer dat ze echt alleen is buiten Nederland. Ze had wel verwacht zichzelf tegen te komen. Wat ze niet had verwacht, zijn de nieuwe mensen die ze ontmoet. En dan heeft Pleun het niet over de obers van het restaurant El Capítan of de kat van de buren. José, de tuinman slash poolboy, confronteert Pleun meerdere malen met zichzelf. Hoe vervelend en pijnlijk dat ook is, Pleun kan hem niet uit haar hoofd zetten. Wie is deze vreemde man die telkens bij haar opduikt, automatisch haar aandacht trekt en door wie ze zichzelf stukje bij beetje beter leert kennen?

Proeflezen en mijn mening

Ik mocht ‘Hasta Luego’ proeflezen voor Suzanne. Wat een heerlijk verhaal! Het is feelgood met een rauw randje. Het is geen typische feelgood en dat is verfrissend. Het verhaal is gewoon leuk en ideaal voor de zomer of om op te warmen in de winter.

Lees meer van Suzanne van Bilderbeek

Meer weten over mijn dienst als proeflezer? Hier kun je meer vinden of mail naar veroniquesboekenhoekje@outlook.com

Liefs,

Veronique

Bedankt Suzanne van Bilderbeek voor de kans om het boek te mogen proeflezen!

Je kunt dit boek bij de lokale boekhandel en o.a. Bol.com bestellen.

*Dit boek is geen recensie-exemplaar. Het is puur mijn enthousiasme. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Hasta Luego

Auteur: Suzanne van Bilderbeek
Uitgever: Books & Butterflies
ISBN E-Book: 9789464661309

Op de hoogte blijven?

Abonneer je hier op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge