Recensie: Zolang je bij me blijft – Suzanne van Bilderbeek

Ik was onder de indruk van ‘Zolang je van me houdt’ van Suzanne van Bilderbeek. Toen Suzanne vroeg of ik haar nieuwste boek wilde proeflezen, was ik direct heel nieuwsgierig. Inmiddels heb ik hem voor de tweede keer gelezen en hij blijft me verrassen! Ik ga je in mijn recensie snel meer vertellen over deze New Adult. Lees je mee?

*Let op: er kunnen spoilers van deel één in deze recensie staan!

Het verhaal van Zolang je bij me blijft

Kapot. Hun hoop en kracht. Alles is kapot. Zo voelt het voor Sasha en Daniel. Gelukkig staat hun liefde voor elkaar als een paal boven water. Op weg naar verbetering, moeten ze pijnlijke en confronterende keuzes maken. Sasha en Daniel proberen elkaar te vertrouwen en een manier te vinden om met hun trauma’s om te gaan. Een lichtpuntje verheldert hun duisternis. Kunnen zij, ondanks hun angsten, dat stukje geluk toelaten?

Mijn mening

Suzanne van Bilderbeek heeft een hele fijne stijl. Het is warm en heel toegankelijk. In het eerste deel van Sasha en Daniel komt dit goed tot uiting, maar in dit deel is het nog een tandje beter. De stijl is mooi ontwikkeld.

Ik was dolblij toen het verhaal van Sasha en Daniel verderging. Het einde van het eerste deel smaakte gewoon naar meer. Ik had er enorm zin in om hem (opnieuw) te lezen en ik werd niet teleurgesteld. Toen ik het boek voor de tweede keer las, was ik overigens weer verrast.

Suzanne durft onderwerpen aan te snijden die andere schrijvers misschien uit de weg zouden gaan. Er wordt met respect over bepaalde onderwerpen geschreven. Ik wil geen spoilers weggeven, maar als je het boek gelezen hebt dan snap je waar ik het over heb. De onderwerpen kunnen wel heftig zijn en daarom plaats ik even een trigger waarschuwing.

Het verhaal start met veel vaart. De emoties doordrenken de pagina’s. De kracht van Suzanne is het overbrengen van emoties. In dit verhaal is dat niet anders.

Het genre is een New Adult en daar moet je natuurlijk wel van houden. Toch vond ik het geen typische New Adult. Het is gewoon een goed verhaal. De titel en de cover passen bij het eerste deel. Ik houd ervan als een serie bij elkaar past.

De personages zijn goed uitgewerkt, maar soms miste ik in het begin een beetje binding. Na een tijdje krijg ik wel de connectie en komt het verhaal helemaal binnen.

Het is aan te raden om eerst deel één te lezen, want dan snap je het verhaal beter en je trakteert jezelf niet op spoilers.

Ik heb twee keer genoten van dit verhaal! Ik ben benieuwd naar meer van Suzanne!

Zolang je bij me blijft is een verhaal dat je raakt. Het komt binnen!

Blogtour Zolang je bij me blijft

Deze recensie is onderdeel van de blogtour van Zolang je bij me blijft. Deze leuke bloggers doen ook mee:

Liefs,

Veronique

*Bedankt Suzanne van Bilderbeek voor het boek en de blogtour!

Wil je meer weten over proeflezen of zoek jij een proeflezer voor je manuscript? Je kunt hier meer informatie vinden over mijn dienst als proeflezer.

Je kunt dit boek bij de lokale boekhandel en o.a. Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Zolang je bij me blijft

Auteur: Suzanne van Bilderbeek
Uitgever: ImaginaryBooks
ISBN paperback:  9789083160115 
ISBN e-book: 9789083160122 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge