Mijn december

Als eerste wil ik je een gelukkig 2022 wensen! Ik hoop dat het een mooi jaar voor je wordt en dat al je wensen en dromen uit mogen komen. Om nog even dat lekkere feestdagengevoel vast te houden en omdat ik enorm genoten heb van de maand december, wil ik je vandaag alles vertellen en laten zien over mijn maand december. Kijk je mee?

Blogmas

Blogmas was een groot onderdeel van de maand december. Elke dag één of meer artikelen op mijn blog, variërend van recensies tot een recept en winacties. Ik vond het heel leuk om te doen. Het was wel echt een hoop geplan, maar het was vooral erg leuk!

Werken, vrije dagen en een les

Verder werkte ik tijdens deze maand nog gewoon voor verschillende opdrachtgevers, maar ik nam wel vrij rond de feestdagen. Dat is direct ook een voornemen voor het nieuwe jaar: mijn vrije dagen goed inplannen. Je raast zo makkelijk door als zelfstandige. Dat was mijn grootste valkuil afgelopen jaar.
Ik las een aantal boeken en ik wandelde heerlijk in het veld, door de stad en de bossen.

Mijn verjaardag

Mijn verjaardag was de 11e. Wat een fijne dag! Zoveel verrassingen!

Kerst

De feestdagen waren heerlijk, druk, maar fijn. Ik maakte o.a. garnalencocktail. Hij was erg lekker!
Even een impressie.

Oud & Nieuw

Oud en nieuw was heerlijk rustig. We keken een film en overal was vuurwerk. Geluk van hoog wonen: je ziet zoveeeeel vuurwerk.
We gingen knallend het nieuwe jaar in!

Nieuwjaarsdag was vooral uitslapen, een film kijken en ik wandelde 6 kilometer. Heerlijk weer, de zon, de wind, de stilte in het veld. Heel fijn. Het liet me beseffen hoe dankbaar ik ben.

Ik kijk uit naar 2022. Kom maar op!

Woensdag ben ik bij je terug met de eerste recensie van 2022!

Liefs,

Veronique

4 Replies to “Mijn december”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge