Aankondiging: Blogmas 2021

Aankondiging blogmas 2021

Als je me al langer volgt, dan weet je dat december mijn favoriete maand is. Het is een maand vol gezelligheid, knusheid, de feestdagen en mijn verjaardag. Deze maand bestaat mijn blog 5 jaar (!) en omdat ik iets leuks wilde organiseren, heb ik een toffe aankondiging voor je. Lees je mee?

Blogmas 2021

Dit jaar doe ik mee aan Blogmas! De komende 24 dagen tellen we samen af naar kerst. Elke dag zal er een artikel online komen. Je kunt veel recensies, een recept, mijn cadeautips en winacties verwachten. Een maand vol gezelligheid op mijn blog!

Ik heb er ontzettend veel zin in en kijk er naar uit om samen af te tellen!

Liefs en tot morgen bij het eerste artikel! We starten direct goed…

Veronique

*Dit artikel is niet gesponsord. Wil je meer weten over samenwerkingen? Lees dan de disclaimer of lees meer over samenwerkingen.

3 Replies to “Aankondiging: Blogmas 2021”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge