Recensie: Briard, maatje voor het leven – Sandra Lakebrink

briard, maatje voor het levenSchrijfster Sandra Lakebrink vroeg of ik haar boek Briard, maatje voor het leven wilde lezen. Ik had nog nooit van het ras, Briard, gehoord, maar wat een knuffelgehalte hebben die honden zeg. Ik was benieuwd naar de tips van Sandra. In deze recensie vertel ik je meer over dit boek.

Het verhaal

“Briard, maatje voor het leven” gaat over het hondenras Briard. In dit boek krijg je tips over hoe je een goede band opbouwt met je hond, praktische tips voor de opvoeding en alles over de vachtverzorging.

Mijn mening

Toen het boek binnenkwam, viel me één ding direct op: ik miste op de cover de naam van de auteur. Soms komen er persoonlijke ervaringen van Sandra in het verhaal voor. Deze kun je goed herkennen, omdat ze schuingedrukt zijn. Het persoonlijke tintje geeft het praktische boek iets extra’s.

Het boek is niet alleen interessant voor liefhebbers van de Briards, maar ook voor liefhebbers van andere hondenrassen. Sommige tips zijn namelijk op elke hond van toepassing. Het is een praktisch boek met een duidelijke inleiding. De verschillende foto’s van de honden zijn een leuke toevoeging. Wat zijn ze lief!

Sandra Lakebrink schrijft helder en duidelijk. Wanneer je geïnteresseerd bent in dit specifieke hondenras, dan is “Briard, maatje voor het leven” zeker een must read.

Briard, maatje voor het leven is duidelijk en helder geschreven. Het is een praktisch boek vol tips. Het is een must read wanneer je geïnteresseerd bent in dit specifieke ras!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Sandra Lakebrink voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Dit boek kopen?
Boeken algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge