Recensie: Carmens kookpunt – Carmen Prins

Carmens Kookpunt

Van De Crime Compagnie kreeg ik Carmens kookpunt van Carmen Prins. In mijn recensie vertel ik je meer over deze spannende thriller. Lees je mee?

Het verhaal van Carmens kookpunt

Dit staat op de achterkant van ‘Carmens kookpunt’:

Ik ben Carmen Prins, foodvlogger en moeder van een tweeling. Mijn moeder, die op Terschelling woont, had me met klem gevraagd om deze voorjaarsvakantie naar haar toe te komen. Ze moest mij en mijn broer iets vertellen. Maar toen ik arriveerde bij mijn ouderlijk huis, was mijn moeder niet meer in leven. Haar dood is met allerlei geheimen omgeven en ik kan niet van het eiland weg voordat ik heb uitgedokterd wat er aan de hand is. Dit is mijn verhaal.

Mijn mening

Wat direct opvalt, is de vlotte en toegankelijke stijl van Carmen Prins. Het verhaal leest heel makkelijk. Je wordt al gauw in het verhaal getrokken.

Je voelt aan alle gebeurtenissen en de sfeer van de thriller: er is iets mis, maar je hebt geen idee wat. Het is een thriller vol vaart. Carmen Prins dropt kleine bommetjes met heftige emoties. Op de achtergrond suddert er iets.

Het verhaal is gebaseerd op waargebeurde gebeurtenissen. Dit maakt de thriller mogelijk nog spannender. Soms krijg je gewoon kippenvel. Het is een prikkelende, meeslepende thriller. Het plot zit heel verrassend in elkaar.

Het lijkt me lastig om een thriller te schrijven met jezelf als hoofdpersoon. Dit vind ik direct ook erg origineel aan ‘Carmens kookpunt’. Soms wilde ik Carmen door elkaar schudden.

Verwacht geen bloedige thriller met veel actie. ‘Carmens kookpunt’ is een subtiele thriller.

Carmens kookpunt is prikkelend, meeslepend en subtiel.

Liefs,

Veronique

*Bedankt De Crime Compagnie voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Je kunt het boek kopen via Bol.com of de lokale boekwinkel!

Gegevens van Carmens Kookpunt

Auteur: Carmen Prins
Uitgever: De Crime Compagnie
Aantal pagina’s: 270
ISBN ebook: 9789461094209
Prijs ebook: €4,99
ISBN paperback: 9789461093998
Prijs paperback: €17,95

One Reply to “Recensie: Carmens kookpunt – Carmen Prins”

  1. Een Nederlandse schrijfster niet waar ik echt warm voor loop en dan Terschelling ook even klaar mee maar wat een mooi boek geen literaire hoogstandjes maar eerlijk en mooi om te lezen dank je wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge