Recensie: Carriere Geheimen – Julia Hart

Carriere geheimenVan Futuro Uitgevers kreeg ik het boek Carriere Geheimen van Julia Hart. Een ideaal en praktisch boek voor de beginnende (young) professional. Dit boek kwam op het juiste moment, omdat ik sinds september stage loop. Sommige tips heb ik direct in de praktijk gebracht. In deze recensie vertel ik je meer over het boek.

Het verhaal

‘Carriere Geheimen’ gaat over hoe je om kunt gaan met de (stressvolle) werkvloer. Er worden hoge eisen aan je gesteld en je kunt overdonderd worden door de gebeurtenissen om je heen. Wat is er nodig om te slagen bij een bedrijf? En hoe vermijd jij de valkuilen?

Mijn mening

Julia Hart heeft een hele fijne en praktische schrijfstijl. Dit merk je vooral aan de praktische tips en de duidelijke uitleg van bepaalde termen. Het is alsof Julia je eigen coach is en dat voelt heel fijn. Het boek bevat goede uitleg en duidelijke voorbeelden van allerlei situaties.

‘Carriere Geheimen’ liet me nadenken over mijn eigen manier van werken en in sommige voorbeelden herkende ik mezelf. Het liet me nadenken over hoe ik bepaalde situaties beter kan aanpakken. Sommige tips gebruikte ik direct in de praktijk.

Het enige minpuntje is de hoeveelheid informatie in het boek. Er wordt ontzettend veel informatie geboden en dit kan overdonderend werken.

Carriere Geheimen is een heel praktisch boek met tips die je direct in de praktijk kan brengen. Een must read voor elke young professional!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Futuro Uitgevers voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Dit boek kopen?
Boeken algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge