Recensie: 4000e Bouquet – Machtige verleider

Bouquet 4000Uitgeverij HarperCollins stuurde een persbericht over de 4000e Bouquet van Harlequin. Ik wist niet hoe ik snel moest reageren, want mijn ultieme guilty pleasures op boekengebied zijn de Bouquetreeksen. In deze (enthousiaste) recensie vertel ik je meer over deze speciale editie!

De verhalen

De ‘4000e Bouquet – Machtige Verleider’ bevat drie verhalen van drie schrijfsters: Lynne Graham, Sharon Kendrick en Miranda Lee. Hieronder staan de titels met een kort stukje over het verhaal.

Machtig en ongenaakbaar – Lynne Graham

De Braziliaanse miljardair Zac da Rocha wil met serveerster Freddie Lassiter trouwen! Maar wil Freddie dat ook?

Grieks en verleidelijk – Sharon Kendrick

Tamsyn Wilson had nooit verwacht dat ze Xan Constantin nog terug zou zien na die ene opwindende nacht. Maar Xan heeft een bruid nodig en stelt hij voor om te trouwen.

Sexy en arrogant – Miranda Lee

Actrice Kate Holday is bruidsmeisje voor haar zus, die trouwt met de man op wie zij al jaren verliefd is. Maar dat vergeet ze wanneer ze Blake Randall ziet. Hij is een sexy en schatrijke filmproducent.

Mijn mening

Ik heb enorm genoten van deze speciale Bouquet-editie en het voelde heel speciaal voor een fan als ik. 4000 boeken is een enorm aantal!

Dit soort verhalen zijn natuurlijk geen literaire hoogstandjes, maar laten je wel wegdromen naar een wereld waarin alles mogelijk is. Dat maakt deze boekjes ideaal om te lezen op vakantie of wanneer je gestrest bent. Ze zijn gewoon vermakelijk. De 4000e editie is hier geen uitzondering op.

Harlequin (en Uitgeverij HarperCollins) hebben een mooie uitvoering van deze speciale editie gemaakt. Hij ziet er heel feestelijk uit. De verhalen bevatten ieder een persoonlijk voorwoord van de schrijfster en dat maakte het heel persoonlijk.

Mijn favoriet van de drie is ‘Sexy en arrogant’ van Miranda Lee. Ik vond haar schrijfstijl heel aangenaam en de personen waren heel leuk en goed uitgewerkt. Dit verhaal sprak mij het meeste aan. De overige twee verhalen zijn ook heerlijk en bevatten interessante personages. De geloofwaardigheid van de verhalen trek ik in twijfel, maar dat maakt dit genre zo heerlijk. Je wordt meegenomen naar een ‘andere’ wereld.

De 4000e Bouquet laat je wegdromen naar een wereld vol liefde en waarin alles mogelijk is.

Liefs,

Veronique

*Bedankt Uitgeverij HarperCollins voor dit speciale boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge