Recensie: Dag lief! – Henriette Hemmink

Van Uitgeverij Aspekt kreeg ik het boek Dag lief! van Henriette Hemmink. Henriette vertelde mij dat dit een bijzonder boek voor haar is. Met veel liefde heb ik deze roman gelezen. Ik vertel je er graag meer over. Lees je mee?

Het verhaal van Dag lief!

Een ontroerend liefdesverhaal over een man en een vrouw die elkaar ontmoeten op een klif. Vanaf die dag verandert hun leven in een rollercoaster. Want om te durven kiezen voor de liefde blijkt moed nodig. Pratend, lachend, stevig gearmd gaan Ruben en Hanna op weg, de een wat introvert, de ander extravert, maar samen een eenheid. De grootste hobbels voor hun nieuwe toekomst zijn opgeruimd. Maar dan neemt hun leven enkele weken na hun terugkeer uit Cornwall een dramatische wending. Het bizarre van dit alles is dat ze wisten dat het zou gebeuren.

Mijn mening

De cover van ‘Dag lief!’ is een bijzonder. Het is net een schilderij. De witte plek vind ik een mooie verwijzing naar het verhaal. Het past er zo goed bij! Het is wel een cover die me misschien minder zou opvallen in een boekenwinkel.

Soms mist het verhaal vaart en springt het van hak op de tak. Ik was even op zoek naar de rode draad. Uiteindelijk komt alles samen en merk je de lagen in het verhaal op. Op een mooie manier is het verhaal opgebouwd.

De stijl van Henriette Hemmink is fijn en warm. Daarnaast zitten er een aantal wijze lessen in het verhaal. Het verhaal bevat zoveel emotie. Het is een beetje verdrietig, maar je voelt tegelijkertijd ook de liefde.

Het is een heel bijzonder liefdesverhaal. Het raakte me enorm. Het is gebaseerd op gebeurtenissen uit het leven van Henriette. Ik denk dat dit haar dierbaarste boek is. Het is een verhaal dat verteld moest worden en ik ben blij dat ik het mocht lezen. Het is een verhaal dat nog lang nasudderde. Ik was er even stil van. Zoek je nog een emotioneel, maar mooi verhaal? Lees dan ‘Dag lief!’

Dag lief! is een heel mooi en bijzonder liefdesverhaal! Het is een verhaal dat je raakt.

Liefs,

Veronique

*Bedankt Uitgeverij Aspekt voor het boek!

Je kunt dit boek bij de lokale boekhandel en o.a. Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Dag lief!

Auteur: Bertina Mulder
Uitgever: Uitgeverij Aspekt
ISBN paperback:  9789464240689 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge